GSP SPECIAL  »  PARIORI.RO  »  PARIORI.RO

Mesajul pe care Romanian Bookmakers l-a transmis ieri celor din lumea fotbalului: "Nu mai veniţi să pariaţi!"

Articol de - Publicat vineri, 11 martie 2016 00:00

Pornind de la cazurile Şumudică, Stoican, Napoli, dar şi Gloria Buzău, club acuzat că ar fi trucat meciuri pentru pariuri, directorul executiv al Romanian Bookmakers, Doru Gheorghiu, a ţinut să facă nişte precizări în numele operatorilor offline şi nu numai.

Acesta a anunţat că "avem deja în derulare un program, un parteneriat cu FRF, care se numeşte «Fotbal curat». În cadrul acestuia, în limita legii, semnalăm Departamentului de Integritate anomaliile legate de unele evenimente de pe piaţa de pariuri. Am şi făcut-o deja. Mai mult însă, nu putem face. Operatorii caselor de pariuri nu pot angaja armate de detectivi care să identifice persoanele din lumea fotbalului care vin să joace. Dacă se truchează un meci pentru pariuri, păgubitul este chiar operatorul respectiv.

Pentru că de acolo îşi iau banii respectivii jucători. Aşa că mesajul nostru este clar: «Domnilor fotbalişti, domnilor antrenori, rămâneţi la teren, pe teren! Nu sunteţi clienţii potriviţi pentru operatorii de pariuri! Nu ne dorim fotbalişti şi antrenori care să vină să parieze în agenţii!»".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Martie 2016, 03:42

hhaeee,sumudica parioru nr 1 al tarii ,trebuie desfiintat din fotbal,dar mafia il tine

steaua.libera
steaua.libera  •  11 Martie 2016, 13:57

@cobra_z: una e sa pariezi, alta e sa apari in reclame

zoroviola
zoroviola  •  11 Martie 2016, 09:53

pe dinu gheorghe il doriti-0-=

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close