GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Biletul zilei: 2 cote din Belarus pe care le poți încerca sâmbătă

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 14:50

BILETUL ZILEI. Tipsterii GSP.ro au ales mai multe selecții din Vysshaya Liga, pentru că Belarus e singura țară europeană care continuă să joace fotbal în vremuri de pandemie. 

Sâmbătă avem parte de două confruntări interesante:

 Gorodeja - Dinamo Minsk (ora 18:00). Ambele formații au început slab sezonul, cu o singură victorie și 2 înfrângeri în primele 3 partide. Chiar și așa, Dinamo Minsk pleacă favorită (1.83), cotă influențată de lotul oaspeților, însă ultimele confruntări directe nu indică un astfel de scenariu: Gorodeja s-a impus de 2 ori în ultimele 3 întâlniri, cea mai recentă anul trecut, când a învins-o pe Dinmao cu 3-1. Cota pentru ca ambele să înscrie poate ajunge până la 2.25. 

Biletul zilei: 2 cote din Belarus pe care le poți încerca sâmbătă

Zhodino - Energetik-BGU (ora 16:00). Dacă Zhodino are un debut de sezon decent, cu 2 victorii, cei de la Energetik-BGU au defilat în primele 3 etape, toate câștigate și cu un singur gol primit. Lucru care, spun experții, nu ar trebui să dureze foarte mult. Și aici am putea paria pe goluri, având în vedere moralul bun al ambelor echipe: în ultimele 2 confruntări directe s-au marcat 9 gloluri. O cotă pentru minimum 2 goluri în meci ajunge la 1.33.

Dacă decideți să mergeți pe ambele cote, deși prima e destul de generoasă și merită încercată și ”single”, vă puteți chiar tripla miza. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează