GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ESPORTS

6 ponturi pentru meciurile de azi din eSports

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 11:24

Continuăm incursiunea în lumea eSports și încercăm să descoperim cele mai bune variante de pariere, conform discuțiilor de pe forumurile de specialitate. Pentru azi am ales șase pronosticuri la cote ceva mai moderate decât cele cu care v-am obișnuit, în încercarea de a redresa balanța câștigurilor, afectată de rezultatele de ieri. 

Dacă în zilele anterioare am ales opiniile mai categorice ale pasionaților de eSports, la cote mari, dar riscante, de această dată am preferat să ne limităm ambițiile și să încercăm variante mai simple. Astfel, am ales trei partide din League of Legends cu șanse mari de a fi pronosticate corect deoarece pariurile sunt pentru evenimente previzibile (cea mai mare cotă e 1.60), două meciuri de Counter - Strike la care cotele sunt în jur de 2.00 și o dispută din DOTA2, la care am mers pe favoriți, la o cotă de 1.60. 

League of Legends
Keyd Star - paiN Gaming Pont: 1, cota 1.60 (ora 19:00)
Evil Geniuses - FlyQuest Pont: Peste 3.5 hărți, cota 1.35 (ora 23:00)
MAD Lions - G2 Pont: Peste 3.5 hărți, cota 1.59 (ora 18:00)

Counter Strike
HAVU - MAD Lions Pont: Peste 2.5 hărți, cota 1.93 (ora 23:00)
forZe - SMASH Pont: 2 cu handicap (+1.5), cota 2.10 (ora 18:50)

DOTA2
Virtus.Pro - OG Pont: 1, cota 1.59 (ora 21:00)

Toate cotele provin din oferta celor de la Betano, pe site-ul cărora veți găsi și alte variante interesante, la cote foarte bune.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează