GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

A câștigat degeaba FCSB derby-ul de la Cluj? CFR rămâne favorită la titlu în Liga 1! Cum arată acum cotele de la pariuri pentru campioana din România

Articol de - Publicat joi, 21 aprilie 2022 18:41 / Actualizat joi, 21 aprilie 2022 18:41

FCSB a câștigat la Cluj, 1-0, și a redus diferența față de CFR la doar două puncte, dar casele de pariuri au rămas pe poziții: campioana en-titre rămâne în continuare favorită pentru a-și adjudeca un nou trofeu în Liga 1.

La startul sezonului, agențiile de pariuri care au oferit cote antepost pentru Liga 1 au mers pe un scenariu clasic în campionatul nostru: CFR, FCSB, CSU Craiova. Așa arăta topul imaginat de toate casele importante care activează în România. Cu 5 etape rămase de jucat în playoff, scenariul n-a fost deloc modificat, asta chiar dacă FCSB s-a apropiat amenințător, iar Craiova le-a învins în playoff atât pe FCSB, cât și pe CFR.

În acest moment, analizând ofertele publicate acum de Betano și Superbet, doi dintre marii jucători de pe piața pariurilor din România, situația stă în felul următor:

  • CFR Cluj va câștiga titlul - cotă 1,50 la Betano / 1,55 la Superbet
  • FCSB va câștiga titlul - cotă 2,70 la Betano / 2,60 la Superbet
  • CSU Craiova va câștiga titlul - cotă 15,00 la Betano / 20,00 la Superbet

Superbet oferă și opțiunea de a paria împotriva unei echipe. De exemplu, un pariu că ”CFR Cluj NU va câștiga titlul” îți aduce o cotă de 2,65, iar el va fi câștigător indiferent dacă FCSB sau Craiova, de exemplu, ar urma să ia titlul în Liga 1.

A câștigat degeaba FCSB derby-ul de la Cluj? CFR rămâne favorită la titlu în Liga 1! Cum arată acum cotele de la pariuri pentru campioana din România
Așa arată oferta de pariuri a celor de la Superbet pentru ultimele etape din playoff-ul Ligii 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează