GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

A câștigat mai bine de jumătate de miliard de dolari la loto, după ce persoana din fața sa i-a cedat locul la rând

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2020 23:20

Gloria MacKenzie, o profesoară din Maine, se retrăsese în Florida după ieșirea la pensie și se părea că restul vieții sale va fi unul previzibil. Doar că soarta avea alte planuri și, la 84 de ani, a obținut unul dintre cele mai mari câștiguri din istoria loteriei americane. 

Într-una din zile, în timp ce își făcea cumpărăturile la magazinul local din Zephyrhills, Florida, Gloria Mackenzie a decis să cumpere și un bilet de loterie. S-a așezat la coadă, așteptând să îi vină rândul la aparatul ce alegea de unul singur numerele, în mod aleatoriu, dar întâmplarea a făcut ca în fața sa să se afle două persoane amabile, o femeie de 34 de ani, pe nume Mindy Crandell, și fiica acesteia, în vârstă de 10 ani. Cele două i-au permis bătrânei să treacă înaintea lor la rând, iar prietenii care le însoțeau au glumit, spunând: ”Iat-o pe doamna care v-a câștiga premiul cel mare”. Și chiar așa s-a întâmplat, Gloria MacKenzie a cumpărat în fugă un singur bilet, iar acesta s-a dovedit a fi chiar cel câștigător, în valoare de 590 de milioane de dolari.  

După ce a ridicat banii câștigați, Gloria Mackenzie a ținut să îi mulțumească public femeii ce i-a cedat locul, însă se pare că asta a fost tot. Nu există nicio mențiune că cele două femei s-ar mai fi întâlnit vreodată și nicio publicație nu a scris că Mindy Crandell ar fi primit vreo atenție din partea bătrânei. 

”Nu regret nimic, a fost o lecție de bună-purtare pentru fata mea”, a spus Mindy, în vreme ce fiica ei a declarat că ”este mai important să fii politicos decât să fii bogat”. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  03 Aprilie 2020, 00:18

pai vezi...?... d-aia nu e bi e sa lasi babushetele astea-n fata ta la coada... la padure cu ele.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează