GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

A supraviețuit prăbușirii unui avion, unui accident de tren, a fost călcat de autobuz și a câștigat la loterie 1 milion de dolari!

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2020 12:00

Croatul Frane Selak, la 90 de ani, se poate mândri că le-a trăit aproape pe toate pe lumea aceasta. Seria accidentelor sale a început în 1962, atunci când se afla într-un tren ce a deraiat și a căzut într-un lac. Au urmat o prăbușire cu avionul, câteva accidente auto și alte peripeții de neimaginat. 

La 41 de ani de la primul incident, Selak a câștigat la loterie suma de 1.1 milioane de dolari. 

O serie de ghinioane sau un noroc incredibil?

În 1962, lui Frane Selak i-a surâs cu adevărat norocul pentru prima dată. Se afla într-un tren, iar acesta a aterizat într-un râu după ce a deraiat de pe șine. 17 oameni au murit atunci, dar nu și Selak, care a fost salvat și resuscitat.

 Un an mai târziu a plecat în singura călătorie pe care a făcut-o vreodată cu avionul, iar acesta s-a prăbușit. Frane Selak stătea lângă o ușă care s-a deschis în timpul zborului și l-a aruncat afară. Omul nostru a aterizat pe o căpiță de fân și a scăpat, însă ceilalți 19 oameni de la bord au decedat.

Au mai trecut trei ani și soarta l-a pus iar pe jar. Autobuzul în care se afla a ieșit de pe șosea și s-a scufundat într-un râu din apropiere, provocând moartea a 4 pasageri. Selak?! Bine-sănătos! În 1970, atunci când a fost implicat într-un accident de mașină și rezervorul i-a explodat, norocosul nostru era obișnuit deja cu senzațiile tari. 

A urmat o perioadă în care destinul a luat o pauză și nu i-a mai jucat feste. Până în 1995 nu s-a mai întâmplat nimic în genul celor relatate anterior, iar Selak se gândea probabil că asta a fost tot. Ei bine, nici pe departe! În vârstă de 65 de ani, croatul a fost lovit de un autobuz în Zagreb, însă nu s-a ales cu răni grave. Ar fi fost culmea! 

Un an mai târziu, în vreme ce se afla la volan, a evitat ca prin urechile acului ciocnirea frontală cu un autobuz ce venea din sens opus, pe un drum de munte. Mașina sa a ieșit de pe șosea și a căzut într-o prăpastie adâncă de 90 de metri, însă Selak, care nu purta centură de siguranță, a fost aruncat prin portiera deschisă și a aterizat într-un copac. 

Precum într-o poveste de la Hollywood, în 2003, la două zile după ce împlinise 73 de ani, Selak a câștigat la loterie suma de 1.1 milioane de dolari. Născut în 1929, Selak a fost profesor de muzică și a fost căsătorit de 5 ori. După ce a câștigat la loto, și-a cumpărat o casă pe o insulă particulară. Probabil că, departe fiind de primejdii, s-a plictisit, pentru că în 2010 a renunțat la toate acestea și a dat tot ce avea rudelor și prietenilor, preferând să-și trăiască modest restul zilelor. 

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Poveste incredibilă din vremea Cooperativei: „Am adus un scouter francez, dar meciul era blat. 1.500.000 $ am avut ofertă pe el”

Playtech: Ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta de cristal a Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Chiar ea a mărturisit


Comentarii (15)
2596278863951699
Catalin Ursu  •  02 Aprilie 2020, 16:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

suporterucv
suporterucv  •  02 Aprilie 2020, 15:25

Asta-i bâză sau e adevarat ?? 1.04. a fost ieri !

samertx
samertx  •  02 Aprilie 2020, 00:53
Postat de Cristi Bunoaica pe 02 Aprilie 2020, 00:46

L-ati publicat prea tarziu, e 2 Aprilie deja.

:))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează