GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AC Milan - Juventus: Derby cu pretenții de titlu în Serie A! Trei PONTURI pentru super duelul de pe San Siro

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 11:57 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 20:30

AC Milan - Juventus se joacă miercuri, de la 21:45, în derby-ul etapei a 16-a din Serie A. „Rossonerii” au 10 puncte avans în fața rivalei din Torino înaintea meciului direct, iar Juventus e obligată să câștige pe San Siro dacă vrea să reintre în cursa pentru titlu.

Nu s-a mai întâmplat de multă vreme ca derby-ul dintre Milan și Juventus s-o prindă pe „Bătrâna Doamnă” atât de departe în spatele ”Diavolului milanez”. Milan, liderul neînvins din Serie A, are 10 lungimi în fața lui Juve, formație aflată doar pe locul 5 în acest moment.

Ambele formații au început anul 2021 cu dreptul. Trupa lui Pioli a câștigat deplasarea de la Benevento, scor 2-0, în timp ce Juve s-a distrat în fața lui Udinese, pe teren propriu, scor 4-1.

Juventus a câștigat ultima dată pe San Siro, în campionat, în 2018, 2-0, dar AC Milan are avantajul moral al ultimei victorii directe. A fost 4-2, în finalul sezonului trecut, tot pe San Siro, după un meci în care milanezii au revenit de la 0-2 în doar șase minute.

ȘANSE MICI PENTRU DUELUL IBRA - CR7

Cristiano Ronaldo a început în forță noul an, cu „dublă” și pasă de gol în meciul cu Juventus, dar nu se va putea reîntâlni cu Ibrahimovici pe teren. Suedezul se recuperează, în continuare, după o accidentare suferită la finalul lui 2020 și sunt șanse mici ca el să fie prezent pe teren la derby-ul cu Juventus.

Bennacer, Gabbia și Saelemaekers sunt și ei accidentați, iar Pioli nu se va putea baza nici pe Tonali, suspendat după eliminarea din meciul cu Benevento. De cealaltă parte, Pirlo are trei absenți înaintea duelului cu Milan: Alex Sandro și Juan Cuadrado (în carantină, pozitivi la testul COVID-19) și Morata, cu probleme musculare.

CE PUTEM PARIA LA AC MILAN - JUVENTUS:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,75 la Betfair
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,40 la Unibet
  • Ambele echipe marchează - cotă 1,55 la Superbet

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează