GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Academica Clinceni - CSU Craiova: Un nou meci cu scor record în Liga 1? Cum arată ACUM cotele de la pariuri + trei PONTURI

Articol de - Publicat luni, 21 februarie 2022 08:00

Academica Clinceni - CSU Craiova se joacă azi, de la 19:55, într-o partidă care contează pentru etapa a 27-a din Liga 1. Oltenii vor să-și securizeze locul de playoff cu o victorie în fața unui adversar condamnat la retrogradare.

După 2-8 cu Farul Constanța, Academica mai dă peste o formație cu apetit ofensiv. Craiova lui Reghecampf n-a avut milă de Dinamo (6-1) și e posibil să-i umple poarta de goluri și lui Ureche, goalkeeper-ul Clinceniului.

În mod surprinzător, deși Clinceni a încasat 58 de goluri în 26 de meciuri și abia ce vine după un meci în care a scos mingea de poartă de 8 ori, casele de pariuri încă oferă o cotă neașteptat de mare pentru o partidă cu cel puțin 3 reușite.

1,45este cota pentru cel puțin trei goluri în meciul dintre Clinceni și CSU Craiova

În partida tur, când Ionuț Chirilă o pregătea pe Academica și încă avea o echipă cu mulți jucători experimentați la nivelul Ligii 1, Craiova a pulverizat-o pe Clinceni: 5-0.

De altfel, cu 47 de goluri marcate, Reghecampf se poate lăuda cu al doilea cel mai bun atac din țară, după FCSB, cu 53 de goluri înscrise. Ca o comparație, liderul CFR Cluj a marcat doar 41 de goluri.

Trei PONTURI pentru Clinceni - CSU Craiova:

  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,45 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri Craiova - cotă 1,65 la Superbet
  • Victorie Craiova și peste 3,5 goluri în meci - cotă 2,10 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează