GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Ajax - Atalanta: Cine câștigă bătălia pentru un loc în primăvara din UCL? Pariu special pentru meciul de la Amsterdam

Atalanta - Ajax // sursă foto: uefa.com
Atalanta - Ajax // sursă foto: uefa.com

Articol de - Publicat miercuri, 09 decembrie 2020 01:07 / Actualizat miercuri, 09 decembrie 2020 01:21

Ajax - Atalanta se joacă azi, de la 19:55, într-o partidă care va decide a doua echipă calificată în optimile de finală din UEFA Champions League din Grupa D, acolo unde Liverpool este deja câștigătoare.

După 2-2 în meciul tur, Ajax și Atalanta au ajuns să-și decidă viitorul în meciul direct de la Amsterdam. „Lăncierii” sunt pe poziția a treia, cu șapte puncte, în timp ce echipa din Bergamo e pe locul secund, cu opt puncte.

Ajax nu traversează o formă foarte bună, iar olandezii nu și-au găsit chiar cel mai bun moment pentru a fi în picaj. Campioana Olandei a cedat pe Anfield, 0-1 cu Liverpool, iar apoi a bifat o înfrângere și în campionat, chiar pe teren propriu, 1-2 cu Twente.

Nici Atalanta nu se descurcă prea bine, dar criza bergamascilor e ceva mai veche. Echipa lui Gasperini are un singur succes în ultimele cinci partide oficiale, chiar contra lui Liverpool, 2-0. Înaintea meciului de la Amsterdam, Atalanta a pierdut în Serie A cu Verona, 0-2, și a produs surpriza negativă în Liga Campionilor, doar 1-1, acasă, cu Midtjylland.

Vorbim, așadar, despre două echipe care pot oricând să învingă un adversar foarte puternic, dar se și pot împiedica atunci când te aștepți mai puțin. Ținând cont de miza meciului, un rezultat final este destul de greu de anticipat, așa că ne vom îndrepta atenția spre un pariu special, care are șanse foarte bune de reușită.

PONT: Peste 9,5 cornere în meci - cotă 1,70 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close