PARIURI SPORTIVE  ·  PARIURI SPORTIVE

Ajax - Getafe: "Măcel" în retur? Vezi cine e desemnat de UEFA să conducă partida!

Articol de - Publicat joi, 27 februarie 2020 13:36

Ajax - Getafe: După ce partida din tur a fost un fiasco total din punct de vedere al arbitrajului, Ajax și Getafe au primit din partea UEFA o delegare cu totul surprinzătoare pentru retur, una care, cel mai probabil, va crea cel puțin la fel de multe nemulțumiri.

Francezul Ruddy Buquet a condus cu mari probleme disputa din tur, Getafe - Ajax 2-0 și a arătat 5 cartonașe galbene. Olandezii l-au acuzat că a lăsat jocul prea liber. Pe bună dreptate! Getafe, echipa cu cele mai multe faulturi în La Liga, nu a ezitat deloc să facă uz de această "armă" contra Ajax-ului. Olandezii au fost frustrați de faulturile dese ale adversarului, multe dintre acestea nesancționate, și și-au pierdut cumpătul, ajungând să primească chiar ei mai multe cartonașe (3) decât adversarul (2). 

Pentru retur, UEFA a făcut o delegare stranie. Arbitru va fi Tasos Sidiropoulos, un grec care acordă foarte ușor cartonașe. A dat 17 galbene și un roșu în ultimele două etape din campionatul Greciei și nu mai puțin de 13 galbene și 2 roșii în întâlnirea pe care o altă echipă olandeză, AZ Alkmaar, a disputat-o tot în acest sezon de Europa League, pe terenul celor de la Antwerpen, în play-off!

Pont: Varianta "peste 5.5 cartonașe" are cota 1.49 la Unibet. De asemenea, se mai poate paria pe cel puțin 3 cartonașe primite de oaspeți, la o cotă de 1.30, sau pe cel puțin 4 primite de aceștia, ca o cotă de 1.98. Un "roșu" în meci are cota 3.20.Ea este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Fotbal, Liga 2
Turris Tg. Măgurele - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, La Liga
Atletico Madrid - Mallorca
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1