GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Ajax, salvată din degringoladă de întreruperea fotbalului, e iar mare favorită la câștigarea campionatului

Articol de - Publicat marti, 21 aprilie 2020 14:11

Ajax a fost ”salvată de clopoțel” în momentul în care fotbalul s-a oprit, la începutul lui martie. În campionat, ”lăncierii” pierduseră 3 din ultimele 6 runde, în Cupă fuseseră eliminați de Utrecht, 0-2 în semifinale, iar în Europa League rataseră calificarea în fața celor de la Getafe. 

Per total, în ultimele două săptămâni cu fotbal, Ajax avea 4 înfrângeri în 6 partide și ratase două dintre cele trei obiective ale sezonului. 

Pauza ar putea reda încrederea jucătorilor lui Ajax

Ajax e pe primul loc în Eredivisie, la egalitate de puncte cu AZ Alkmaar, cu 9 etape înainte de final. Pauza forțată ar putea reface moralul ”lăncierilor” iar greul s-ar putea să fi trecut, mai ales că, în penultima etapă ”rezolvaseră” și problema returului cu AZ Alkmaar (0-2 acasă). Ajax a pierdut ambele meciuri directe cu rivala la titlu în acest sezon. 

Casele de pariuri o creditează pe Ajax ca mare favorită la câștigarea campionatului. La Betano, cota ”lăncierilor” e 1.35, în vreme ce AZ Alkmaar are cota 3.50 pentru a lua titlul. Fotbalul batav se pare că nu va reveni mai devreme de 1 iunie. 

Câștigă campionatul
1. Ajax - cota 1.35
2. AZ - cota 3.50
3. Feyenoord - cota 25.00
4. PSV - cota 35.00

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează