GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA 1

Ajunge Deian Sorescu la Craiova? Casele de pariuri oferă cote pentru următorul transfer al fundașului dinamovist

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2020 10:26

Dificila situație financiară a ”câinilor” ar putea să ducă, din nou, la vânzarea fotbaliștilor din lot. Problema e că aceștia nu prea mai au ce pune pe tarabă. Raportând vârsta jucătorilor la valoarea de piață, cel mai tentant nume e Deian Sorescu, cotat la vârsta de 22 de ani la 725.000 euro.

Pe lista transferurilor s-ar mai putea înscrie Filip Mrzljak (27 ani), Mattia Montini (28 de ani) sau Diego Fabbrini (29 de ani), însă aceștia sunt fotbaliști trecuți de prima tinerețe.

Sorescu, dorit de Nistor la Craiova

Parteneriatul pe care Deian Sorescu și Dan Nistor îl realizau pe teren, pe vremea când erau colegi la Dinamo, a fost motorul evoluțiilor clubului din Ștefan cel Mare. Dar s-a încheiat în momentul în care mijlocașul a plecat la Craiova. Nistor nu l-a uitat însă pe fostul coechipier, declarând că dorește să i se alăture la formația olteană. Posibilitatea ca această variantă să fie pusă în aplicare merită luată în seamă, iar casa de pariuri Betano propune o cotă de 4.00 pentru ca Sorescu să fie jucătorul oltenilor la data de 1 septembrie 2020.  

Se pare că Dinamo ar fi vehiculat un preț de 50.000 de euro pentru transferul lui Sorescu, iar Dan Nistor a spus că e dispus să plătească chiar el acei bani și să îl aducă, astfel, la Craiova. „L-aș lua pe Deian Sorescu, că tot a fost colegul meu de cameră și prietenul meu. Dacă cei de la Dinamo vor dori 50.000 de euro, le dau 50.000 și apoi îl voi vinde cu un milion-două și am făcut afacere bună, nu?”

Celelalte variante de transfer, în oferta agenției Betano, sunt Rusia (orice echipă, cota 4.00) și Championship (liga secundă din Anglia, cota 7.00).

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
albalbastru72
albalbastru72  •  30 Aprilie 2020, 13:38

Am mai spus-o Sorescu,Planici si Mihut de la Botosani.Hai Craiova!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează