GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Anglia - Belgia: De Bruyne și Lukaku produc teamă în Albion! Întrerup englezii forma excelentă a oaspeților?

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 23:42 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 23:42

Anglia - Belgia este unul dintre cele mai interesante meciuri de duminică din Liga Națiunilor. Confruntarea de pe Wembley începe la ora 19:00 și se anunță extrem de spectaculoasă.

Belgienii au început în forță meciurile din grupă și au punctaj maxim după două etape. Mai mult, De Bruyne și compania au un golaveraj de speriat: șapte goluri marcate și doar unul primit! Belgia s-a impus în Danemarca, scor 2-0, și a făcut instrucție cu Islanda, scor 5-1, și se anunță un adversar incomod pentru trupa lui Southgate, care și-așa scârțâie în această perioadă.

Anglia a câștigat cu emoții în Islanda, scor 1-0, și a suferit mult în deplasarea din Danemarca, 0-0, iar britanicii sunt criticați pentru jocul slab din ofensivă. Totuși, chiar dacă au marcat doar un gol în ultimele două meciuri oficiale, englezii au arătat ceva mai bine în ultimul amical, victorie categorică împotriva Țării Galilor, scor 3-0.

ANGLIA - BELGIA | DUELURI DIRECTE

Belgienii vin cu un avantaj moral în fața englezilor înainte de confruntarea directă. Belgia are două victorii în ultimele două confruntări directe, ambele la Campionatul Mondial din 2018. Belgia s-a impus cu 2-0 în faza grupelor, iar apoi a învins cu 2-0 și în finala mică a Mondialului.

PONT: X2 - cotă 1,50 la Betfair

Citește și alte PONTURI din Liga Națiunilor:

Franța - Portugalia: Reeditarea finalei de la EURO 2016. Își iau „cocoșii” revanșa? Cotă mare pentru multe goluri

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează