GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Arminia, liderul din Zweite Bundesliga, are meci ușor: adversarii nu au mai câștigat de dinaintea Crăciunului!

Articol de - Publicat luni, 11 mai 2020 20:32

Liderul din liga a doua germană, Arminia, revine pe teren duminică, de la ora 14:30, în partida cu ocupanta locului 12, Osnabruck. Formația gazdă are un avans de șase puncte în fruntea clasamentului, în vreme ce oaspeții sunt la cinci puncte de retrogradarea directă. 

În momentul în care fotbalul a luat pauză în Germania, Arminia avea o serie de patru victorii și o remiză în ultimele cinci etape, iar Osnabruck bifase cinci înfrângeri și trei remize în ultimele opt etape. În tur, Bielefeld a câștigat cu 1-0 în deplasare. 

Cel mai bun atac și cea mai bună apărare

Arminia pare favorită nu doar la promovare, ci și la câștigarea campionatului. Are șase puncte avans față de locul secund, cel mai bun atac și cea mai bună apărare și doar două înfrângeri în 25 de etape. În privința partidei de duminică, Arminia are prima șansă. În cele 12 deplasări ale sezonului, Osnabruck a scăpat cu poarta intactă doar de două ori. 

Gazdele au marcat 17 din cele 50 de goluri ale actualei ediții în urma fazelor fixe (12) și contraatacurilor (5), capitole la care jucătorii oaspeți stau extrem de modest. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează