GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AS Monaco - PSV: Se încing duelurile în preliminariile din Liga Campionilor! Trei PONTURI atractive pentru cel mai tare meci de azi

Articol de - Publicat marti, 02 august 2022 17:00 / Actualizat marti, 02 august 2022 17:01

AS Monaco și PSV se întâlnesc azi, de la 21:00, în prima manșă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Confruntarea va avea loc pe Stade Louis II, iar casele de pariuri o dau drept favorită pe trupa din Principat.

Cu Ligue 1 și Eredivise încă neîncepute, PSV pare să aibă un ușor avantaj pentru că vine, totuși, după un prim joc oficial! Gruparea din Eindhoven a câștigat Supercupa Olandei, după ce a învins-o cu 5-3 pe Ajax, într-un meci extrem de spectaculos.

Dacă AS Monaco a ales să continue și pentru noul sezon cu tehnicianul Phillipe Clement, cel care l-a înlocuit pe Niko Kovacic, PSV are o schimbare importantă pe banca tehnică. Începând cu această vară, antrenor principal este Ruud Van Nistelrooy, fostul mare atacant olandez. Iar începutul e tare promițător!

Ambele formații au ales să bifeze multe jocuri de pregătire în această vară. Monaco a disputat 8 partide amicale, în timp ce PSV a prins 6 amicale înaintea meciului cu Ajax din Supercupă.

Casele de pariuri au înclinat balanța către gazdele de la AS Monaco, cu cote care variază în jurul a 2,20, în timp ce un succes al lui PSV e cotat în jur de 3,20. Egalul, un semn destul de jucat la această confruntare, primește cote între 3,50 și 3,65.

Trei PONTURI pentru AS Monaco - PSV:

  • Egal la pauză sau la final - cotă 1,80 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,70 la Betano
  • Peste 9,5 cornere - cotă 1,85 la Unibet

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează