GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

AS Roma - Torino: Cât de furios mai e „Taurul” torinez? Cotă perfectă pentru un meci spectaculos pe Olimpico

Articol de - Publicat joi, 17 decembrie 2020 12:55 / Actualizat joi, 17 decembrie 2020 12:55

AS Roma primește vizita celor de la Torino, azi, de la 21:45, într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul 12 din Serie A. Cu un succes pe Olimpico, Roma ar egala-o la puncte pe Juventus și ar ajunge la patru puncte distanță de liderul AC Milan.

AS Roma a câștigat într-un mod entuziasmant deplasarea de la Bologna, scor 5-1, partidă în care elevii lui Fonseca aveau deja 3-0 încă din minutul 15. A fost a șasea victorie stagională pentru romani, care au urcat pe poziția a 6-a, cu 21 de puncte.

În vizită pe Olimpico vine AC Torino, formație care traversează un moment extrem de delicat. „Taurul” torinez e pe locul 19 în Serie A, retrogradabil, cu doar șase puncte acumulate în primele 11 runde. Torino are o singură victorie în acest sezon și vine pe terenul Romei după două înfrângeri la rând: 1-2 cu Juventus și 2-3 cu Udinese.

În sezonul trecut, Roma și Torino și-au împărțit victoriile, dar un amănunt este interesant: ambele formații au câștigat meciurile din deplasare. Roma a câștigat la Torino, 3-2, în timp ce torinezii s-au impus în Capitală, 2-0.

Confruntările de pe Olimpico dintre Roma și Torino au adus, mai mereu, multe goluri, așa că ne așteptăm și acum la un nou episod spectaculos. Gazdele au nevoie de victorie pentru a reintra în zona locurilor de Liga Campionilor, în timp ce torinezii caută un succes de moral pentru a ieși din pasa proastă.

8dintre ultimele 10 meciuri directe jucate pe Olimpico au adus minimum trei goluri

PONT: Peste 2,5 goluri - cotă 1,42 la Betano

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează