GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Astra - Chindia: Scapă gazdele de ultima poziție din Liga I? Două ponturi pentru meciul de la Giurgiu

Articol de - Publicat luni, 07 decembrie 2020 12:35 / Actualizat luni, 07 decembrie 2020 13:23

Astra - Chindia se joacă azi, de la 16:45, în penultima partidă a etapei a 12-a din Liga I. Giurgiuvenii încearcă să scape de ultima poziție din clasament, iar un succes i-ar ridica pe băieții lui Neagoe două locuri.

Venirea lui Eugen Neagoe a mai liniștit apele de la Giurgiu, iar Astra e neînfrântă în ultimele două etape. Giurgiuvenii au făcut egal cu Dinamo, 1-1, și s-au impus pe terenul lui Hermannstadt, 1-0. Acum, Astra o primește pe Chindia, formație aflată în scădere de formă.

După un început neașteptat de bun de campionat, Chindia s-a mai „stins” și a picat pe poziția a 9-a, după trei înfrângeri în ultimele cinci etape. Formația antrenată de Emil Săndoi vine la Giurgiu după două meciuri total diferite. Chindia a pierdut, în campionat, cu Sepsi, 1-2, dar s-a impus în Cupă, la penalty-uri, în fața lui Hermannstadt.

Apropo de Cupa României, Astra n-a avut milă de Ripensia Timișoara și a câștigat cu 5-1 duelul din „16”-imi.

În sezonul trecut, Chindia a câștigat de două ori în fața celor de la Astra. Dâmbovițenii s-au impus pe teren propriu cu 1-0, iar în retur au câștigat, la Giurgiu, scor 1-2, partidă în care toate cele trei goluri s-au marcat în ultimele zece minute.

CE PUTEM PARIA LA ASTRA - CHINDIA:

  • 1X - cotă 1,32 la Superbet
  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,70 la Unibet

Vezi și alte PONTURI de azi:

Craiova - Gaz Metan: Victoriile rivalelor au pus presiune pe olteni! Trei pariuri cu cote bune pentru jocul din Bănie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează