GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Astra - Craiova: Oltenii sunt obligați să țină pasul cu FCSB și CFR! Trei pariuri pentru un duel echilibrat la Giurgiu

Articol de - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 12:13 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 12:31

Astra și Craiova se întâlnesc azi, de la 20:00, într-o partidă din cadrul etapei a 17-a din Liga 1. Oltenii lui Papură sunt obligați să se impună la Giurgiu pentru a nu pierde contactul cu rivalele FCSB și CFR Cluj.

Înainte de finalul anului, Craiova avea șansa să închidă turul din Liga 1 pe prima poziție. Acum, după trei meciuri la rând fără victorie, oltenii sunt la patru puncte în spatele celor de la FCSB și CFR (clujenii au un meci mai mult disputat).

Astra o primește pe Craiova de pe locul 12, cu 16 puncte în 16 meciuri, și speranțele pentru playoff s-au mai domolit după eșecul din meciul cu FCSB, scor 0-3. Giurgiuvenii lui Neagoe sunt la opt puncte distanță de locul 6, ocupat de Chindia (17 meciuri), dar pot „tăia” din diferență dacă vor obține victoria în meciul contra Craiovei.

În tur, Craiova s-a impus pe „Oblemenco” cu scorul de 2-0, iar oltenii se pot lăuda cu cinci victorii în ultimele șase confruntări directe cu Astra. Singura dată, în ultima perioadă, când giurgiuvenii s-au impus a fost în 2019, când Astra câștiga cu 1-0 pe teren propriu, grație golului marcat de Alibec.

Craiova are mari probleme în zona ofensivă, oltenii reușind să marcheze doar un singur gol în ultimele patru etape de campionat. Chiar dacă a pierdut cu 0-3 în fața FCSB-ului, Astra, în special de la venirea lui Neagoe, este una dintre cele mai bune echipe în ceea ce privește apărarea. Exceptând eșecul usturător de pe Arena Națională, Astra primise un singur gol în ultimele patru etape.

Mai mult, partidele directe au adus mai mereu goluri puține, echilibrul fiind cuvântul de ordine. Cinci din ultimele șase confruntări dintre Astra și Craiova s-au terminat cu „sub 2,5 goluri”, semn care ar putea fi din nou „verde” pentru pariori și în această seară.

CE PUTEM PARIA LA ASTRA - CRAIOVA:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,70 la Unibet
  • PSF X - cotă 1,75 la Superbet
  • Peste 29,5 faulturi în meci - cotă 1,90 la Superbet

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează