GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Atalanta - Inter: Gazdele sunt la cel mai bun sezon din istorie! Cu o remiză, Inter termină pe podium!

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 14:10 / Actualizat sambata, 01 august 2020 14:11

Atalanta - Inter, derby-ul ultimei etape din Serie A, se joacă azi, de la ora 21:45. Aflate imediat în urma lui Juventus, cele două formații luptă pentru poziția a doua în clasament, având în Lazio un al treilea adversar, care le poate depăși pe amândouă prin jocul rezultatelor. 

Cu Juventus deja campioană, singura necunoscută rămâne cea legată de clasarea pe podium. Inter are 79 de puncte, iar Atalanta și Lazio, câte 78. Totuși, bergamezii ar depăși formația din Capitală în cazul egalității de puncte deoarece au obținut 4 puncte din meciurile directe. 

De asemenea, Inter se poate mulțumi și cu un egal pentru a depăși Atalanta, fiind avantajată de rezultatele din meciurile directe. O remiză ar însemna că milanezii ar fi siguri de treapta a doua sau a treia a podiumului. Aflată la cel mai bun sezon din ultimul deceniu, trupa lui Conte are o singură înfrângere de la reluare, iar în ultimele șase etape a obținut 4 victorii și 2 remize. 

Atalanta reușise în ediția trecută de campionat cea mai bună clasare din istoria sa. Atunci, cu 69 de puncte, ”La Dea” obținuse locul 3, însă în sezonul curent are deja 78 de puncte și poate termina pe poziția secundă. 

Statistica meciurilor directe disputate în ultimele trei decenii între Atalanta și Inter e cât se poate de echilibrate. În această perioadă, în jumătate din totalul întâlnirilor s-au înregistrat remize. Practic, o dată la două meciuri, rezultatul a fost X. Tot la egalitate s-au încheiat trei din ultimele patru ”directe”, iar în tur a fost 1-1. 

Pont pentru pariuri: Pauză sau final X, cota 1.83 la Fortuna

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează