GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Atalanta - Lazio: Un nou meci încins în Cupa Italiei! Trei PONTURI pentru confruntarea de la Bergamo

Articol de - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2021 11:19 / Actualizat miercuri, 27 ianuarie 2021 11:33

Atalanta - Lazio se joacă azi, de la 18:45, în primul meci al zilei din sferturile de finală ale Cupei Italiei. Seara de Cupă de la italieni va fi închisă de meciul dintre Juventus și SPAL.

Meciul dintre Atalanta și Lazio se anunță unul extrem de spectaculos, mai ales că ambele echipe traversează o formă excelentă, iar patru dintre ultimele cinci confruntări directe au adus goluri multe și reușite de ambele părți.

Lazialii vin după cinci victorii consecutive, în timp ce Atalanta se poate lăuda cu o serie incredibilă: băieții lui Gasperini n-au mai pierdut de la finalul lunii noiembrie, adunând 13 meciuri în toate competițiile fără eșec. Atalanta o întâlnește pe Lazio după reprezentația de forță făcută pe San Siro, 3-0 în fața liderului AC Milan.

Dacă Atalanta a câștigat ultimele două dueluri din Serie A (3-2 și 4-1), Lazio se poate lăuda cu o victorie în fața bergamascilor la ultima întâlnire din Cupă (2-0), chiar în finala din 2019.

Gasperini nu se poate baza pe Hateboer și Pasalici, accidentați, în timp ce Simone Inzaghi nu-i va avea la dispoziție pe Luis Alberto, Cataldi, Proto și portarul Strakosha, toți accidentați. De la oaspeți, Ștefan Radu este anunțat titular!

CE PUTEM PARIA LA ATALANTA - LAZIO:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,50 la Superbet
  • PSF X - cotă 2,10 la Fortuna
  • Minimum un gol în prima repriză și minimum două în a doua repriză - cotă 2,25 la Superbet

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează