GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Atalanta - Napoli: Oaspeții au 3 victorii în ultimele 4 deplasări la Bergamo!

Articol de - Publicat joi, 02 iulie 2020 11:12 / Actualizat joi, 02 iulie 2020 11:15

Atalanta - Napoli, penultimul meci al etapei cu numărul 29 din Serie A, se joacă azi, de la 20:30. Aflate pe locurile 4, respectiv 6, cele două cluburi sunt despărțite de 12 puncte în clasament. 

În tur, scorul a fost egal, 2-2, dar napoletanii au câștigat 3 din ultimele 4 deplasări la Bergamo. Statistica ne indică faptul că ne putem aștepta la o partidă spectaculoasă deoarece 5 din ultimele 6 întâlniri directe au bifat goluri în ambele porți. 

Au revenit cu succes după pauza forțată

Echipa lui Gennaro Gattuso a revenit excelent odată cu reluarea fotbalului din Peninsulă, reușind să câștige Cupa Italiei în fața lui Juventus, în urma loviturilor de departajare, dar și cele două partide de campionat, 2-0 la Verona și 3-1 acasă, cu SPAL. 

Și Atalanta are moralul la cote înalte după victoriile din cele 3 etape de la revenire. Bergamezii au bătut Sassuolo (a, 4-1), Lazio (a, 3-2) și Udinese (d, 3-2), marcând 10 goluri și încasând 5. Chiar dacă atacul funcționează foarte bine, defensiva lasă, totuși, de dorit. Până acum a primit gol în 22 dintre cele 28 de etape, iar pe teren propriu a păstrat poarta intactă doar în 2 din cele 14 partide. 

Napoli primește gol aproape în toate deplasările. În cele 14 partide jucate pe terenurile adversarilor, a scăpat fără gol primit doar în 3 ocazii, dar a și marcat aproape de fiecare dată, eșuînd să o facă doar contra lui Torino și Lazio. A înscris însă la Juventus, la Roma sau la AC Milan. 

Pont pentru pariuri: Ambele marchează și peste 2.5 goluri, cota 1.67 la Fortuna

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează