GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Athletic Bilbao - Barcelona: Restanța care îi poate apropia pe catalani de Real și Atleti! Ce COMBO încercăm la pariuri

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 15:48 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 15:49

Athletic Bilbao - Barcelona se joacă miercuri, de la 22:00, într-o restanță din cadrul etapei a 2-a din campionatul Spaniei. În cazul în care vor câștiga pe San Mames, catalanii vor reduce la cinci puncte diferența față de Real și la șapte față de liderul Atletico Madrid.

Barcelona se află, în prezent, pe poziția a 5-a în La Liga, cu 28 de puncte strânse în 16 meciuri, la 10 puncte în spatele liderului Atletico Madrid, formație care a disputat doar 15 jocuri. De cealaltă parte, Bilbao stă și mai prost, abia pe locul 9, cu 21 de puncte în 17 meciuri jucate.

Barcelona a început noul an la fel de greoi precum l-a terminat pe 2020. Echipa lui Koeman a câștigat greu cu modesta cu Huesca, scor 1-0, iar jocul trupei blaugrana nu dă semne de revenire.

Și Bilbao a început anul cu un succes, 1-0 în fața lui Elche, asta în condițiile în care bascii închiseseră cu o remiză și o înfrângere anul 2020.

Barcelona n-a mai câștigat pe San Mames de trei ani. Ultimul succes al catalanilor la Bilbao acasă a venit în 2017, atunci când Barca se impunea cu 2-0, grație golurilor înscrise de Messi și Paulinho.

De atunci, Barca a mai mers de două ori în campionat pe terenul lui Bilbao și n-a marcat niciodată. De altfel, întâlnirile directe din ultima perioadă sunt extrem de sărace în goluri. În ultimele șase confruntări din campionat am avut meciuri cu „sub 2,5 goluri”.

PONT: X2 și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,52 la Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează