GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Atletico Madrid - Chelsea: Încrâncenare maximă pe Arena Națională! Trei PONTURI pentru super duelul de la București

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2021 13:08 / Actualizat luni, 22 februarie 2021 13:08

Atletico Madrid - Chelsea se joacă marți, de la 22:00, în prima manșă din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Din cauza restricțiilor cauzate de COVID-19, partida va avea loc la București, după ce englezii n-au primit dreptul de a intra în Spania.

Meciul cu Chelsea o prinde pe Atletico într-o perioadă destul de slabă. Trupa lui Simeone vine după două meciuri în care n-a reușit să câștige în campionat, ba chiar a și fost învinsă de Levante chiar pe teren propriu, scor 0-2. Atleti a pierdut din avansul mare pe care îl avea față de Real, iar acum „galacticii” s-au apropiat la doar trei puncte.

De cealaltă parte, Thomas Tuchel e neînvins de când a venit la Chelsea, dar londonezii încă n-au reușit să recupereze suficient de multe puncte pentru a reintra în zona locurilor de Champions League. Chelsea e pe locul cinci în Premier League, cu 43 de puncte, la 16 lungimi diferență de liderul Manchester City.

Atletico și Chelsea s-au întâlnit ultima dată în Liga Campionilor în sezonul 2017-2018, în faza grupelor. Chelsea a câștigat duelul de la Madrid, 2-1, în timp ce pe Stamford Bridge s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Carrasco și Gimenez sunt incerți pentru jocul de la București, în timp ce Herrera este în carantină și nu poate evolua pentru Atletico Madrid. Dincolo, Tuchel l-a scos din calcule pe Thiago Silva, accidentat, dar are și alte probleme de lot, Mount, Abraham și Pulisic acuzând și ei mici accidentări.

CE PUTEM PARIA LA ATLETICO MADRID - CHELSEA:

  • Sub 2,5 goluri - cotă 1,60 la Betfair
  • PSF X - cotă 1,62 la Superbet

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close