GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Au apărut echipele și au scăzut cotele! Două pariuri de pauză / final la Espanyol - Real Madrid au suferit modificări importante

Articol de - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 16:34 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 16:34

Modificări importante de cote în ultima oră la partida dintre Espanyol și Real Madrid. Confruntarea va începe la ora 17:15, iar mai multe pariuri plasate înainte de fluierul de start al jocului au făcut ca două cote pentru pariuri pauză / final să fie modificate de casele de pariuri.

Cu mai puțin de o oră înainte de startul meciului, cotele pentru jocul dintre Espanyol și Real Madrid s-au modificat în zona selecțiilor pentru pauză / final. Apariția echipelor de start, dar și posibilitatea ca mai multe pariuri cu sume mari să fi fost plasate au făcut ca unele agenții de pariuri să coboare cotele.

De exemplu, un scenariu de 2 pauză / 1 final (avantaj Real la pauză, victorie Espanyol la final) avea cotă 50 cu o zi înainte de meci. Acum, un astfel de pariu primește o cotă de 33. În continuare mare, dar mult scăzută față de prima listare.

Și cota pentru un scenariu invers a suferit modificări importante. Astfel, pariul 1 pauză / 2 final (avantaj Espanyol la pauză, victorie Real la final), cotat la început la 25, primește acum o cotă de 17 la agențiile online.

Real Madrid e prima în La Liga, cu 17 puncte, la egalitate cu Atletico Madrid (un joc în plus), în timp ce Espanyol se află în subsolul clasamentului, abia pe poziția a 16-a, cu doar 6 puncte adunate în șapte runde.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează