GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ROMÂNIA // LIGA 1

Au uitat de Middlesbrough? FCSB a ajuns ultima în Liga 1 în clasamentul golurilor marcate după minutul 60!

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 17:34 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 17:40

Dintre toate cele 14 echipe ale Ligii 1, FCSB ocupă ultimul loc în clasamentul golurilor marcate în ultimele 30 de minute ale partidelor de campionat, la egalitate cu Poli Iași și Chindia Târgoviște.

Ultimele minute ale partidelor sunt adesea trăite cu sufletul la gură de către suporteri, care ”tremură” pentru favoriții lor. 

Meciurile durează 90 de minute!

De referință pentru microbiștii români e semifinala de Europa League a celor de la FCSB contra lui Middlesbrough, în care englezii au întors soarta calificării marcând trei goluri în ultima jumătate de oră. 

Pe plan extern, exemplele sunt nenumărate, fie că ne referim la partida Barcelona - PSG 6-1, cu cele trei goluri marcate de catalani pe final, ori la finala Europeanului din 2000, atunci când Franța a cucerit titlul reușind să anuleze avantajul Italiei, care conducea cu 1-0 în minutul 93. 

Dar, pentru a putea spera la astfel de lucruri, e nevoie de o bună pregătire fizică, de relații de joc bine conturate la antrenamente, de încredere în forțele proprii și de acel spirit de luptă și de sacrificiu pe care îl afișează marii campioni. FCSB a suferit la aceste capitole, iar poziția a cincea din playoff, pe care se găsește momentan, nu este surprinzătoare. Ba, chiar ar fi putut fi mai rău dacă Viitorul ar fi prins playoff-ul în detrimentul celor de la Mediaș.

Două puncte de la reluarea campionatului

În cele 7 partide din playoff, echipa lui Gigi Becali a câștigat un singur meci în Liga 1. De la reluare, în 5 etape, bucureștenii au obținut două puncte și au marcat un singur gol după pauză. 

Iată cum arată clasamentul golurilor marcate în ultimele 30 de minute ale acestui sezon de Liga 1: 

  1. Viitorul - 32 goluri
  2. CFR Cluj - 27 goluri
  3. Astra - 22 goluri
  4. Dinamo - 21 goluri
  5. Craiova - 20 goluri
  6. Sepsi - 19 goluri
  7. Clinceni - 17 goluri
  8. Botoșani - 16 goluri
  9. Mediaș - 16 goluri
  10. Voluntari - 16 goluri
  11. Hermannstadt - 16 goluri
  12. Iași - 14 goluri
  13. Chindia - 14 goluri
  14. FCSB - 14 goluri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bogat
bogat  •  13 Iulie 2020, 19:11

ce clasament mai e si asta? urmeaza sa puneti si clasamentele pe minute si sa descoperiti ca lider autoritar la goluri inscrise in minutul 27 e Chindia iar in minutul 32 e Botosani. :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează