GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Augsburg - Bayern: Campioana nu mai vrea surprize! Trei PONTURI cu cote excelente din Bundesliga

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2021 12:01 / Actualizat miercuri, 20 ianuarie 2021 12:10

Augsburg și Bayern Munchen se întâlnesc azi, de la 21:30, într-o partidă din cadrul etapei a 17-a din Bundesliga. Bavarezii caută a 12-a victorie din acest sezon și speră să fi încheiat seria meciurilor nefaste din această perioadă.

După înfrângerile cu Gladbach, din campionat, și cu Kiel, în Cupă, Bayern Munchen a câștigat, la limită, meciul cu Freiburg, scor 2-1, iar acum merge pe terenul lui Augsburg, formație aflată pe locul 12 în Germania.

Bayern a câștigat ultimele șase meciuri disputate pe terenul lui Augsburg, iar toate aceste succese ale campioanei Germaniei au venit la capătul unor meciuri în care am văzut minimum patru reușite.

Ținând cont de criticile pe care fotbaliștii lui Hansi Flick le-au primit în ultima perioadă, e de așteptat ca Bayern să meargă la Augsburg cu gândul la o victorie la scor, pentru a mai calma puțin nemulțumirile fanilor. Bayern are o medie de trei goluri marcate pe meci, în timp ce gazdele de azi au o medie de peste două goluri primite în această primă parte de campionat.

După destul de mult timp, Hansi Flick se poate bucura de un lot aproape complet, fără absențe notabile. Singura incertitudine importantă e legată de Gnabry, care are ceva probleme musculare și s-ar putea să nu fie forțat în jocul cu Augsburg.

TREI PONTURI PENTRU AUGSBURG - BAYERN:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează