GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Azi e Dortmund - Hertha! Haaland e aproape de revenire, iar Sancho e în formă maximă!

Articol de - Publicat sambata, 06 iunie 2020 10:34

Azi, de la ora 19:30, Borussia Dortmund și Hertha Berlin se înfruntă în ultimul meci al zilei din Bundesliga. În tur, Dortmund s-a impus cu scorul de 2-1.

Partida se anunță spectaculoasă prin prisma formei celor două echipe, dar și din perspectiva statisticii întâlnirilor directe. În 7 din ultimele 8 au marcat ambele formații. 

Haaland, aproape de revenire

Cu cinci etape înainte de final, Borussia e la 7 puncte de Bayern, ceea ce înseamnă că, din punct de vedere matematic, mai are șanse la titlu. Tocmai de aceea, partida cu Hertha trebuie tratată cu cea mai mare seriozitate. Disputate și echilibrate în ultimii ani, meciurile directe nu au fost deloc simple pentru Dortmund. La ultima vizită a Herthei, scorul a fost egal, 2-2. 

Pentru azi, gazdele au câteva probleme de efectiv. Haaland este incert, nefiind complet refăcut după accidentarea din meciul cu Bayern, iar Hummels este suspendat. Lipsește și Dahoud, accidentat la genunchi în ultima etapă. 

Un motiv de optimism e dat de forma arătată de Sancho, care a marcat un hattrick în victoria din ultima etapă, 6-1 cu Paderborn. Englezul a ajuns astfel la 17 goluri și 16 assisturi în ediția curentă de campionat. 

Hertha, 10 puncte din 12 posibile

Hertha a revenit cu 3 victorii și 1 remiză după pauza forțată. Echipa care a schimbat 4 antrenori din vara trecută până acum și-a găsit în Bruno Labbadia tehnicianul care i-a dat încredere și a făcut ca jocul său să devină incomparabil mai bun decât în prima parte a campionatului. 

Hertha a revenit cu rezultate excepționale din pauza cauzată de epidemia de coronavirus, reușind să câștige cu Hoffenheim în deplasare, 3-0, și acasă cu Union, 4-0, și Augsburg, 2-0. Un rezultat foarte bun e și cel de pe terenul lui Leipzig, 2-2. 

Matheus Cunha, autor a 4 goluri și al unui assist în cele 7 etape scurse după transferul de la Leipzig la Hertha, a ratat partida din runda precedentă, fiind accidentat, iar azi este incert. 

Date statistice pentru Dortmund - Hertha

Pont pentru pariuri: Ambele marchează, cota 1.60 la Superbet

  • Dortmund e echipa care faultează cel mai puțin în Bundesliga, 8.8 faulturi pe etapă
  • Dortmund e echipa care a marcat cele mai multe goluri pe contraatac, 10
  • Sancho are 17 goluri și 16 assisturi în ediția curentă de campionat
  • În cele 4 confruntări cu Hertha din carieră, Sancho a marcat 3 goluri și a dat 3 pase decisive
  • Media golurilor în meciurile jucate acasă de Dortmund e 4.00
  • În meciurile celor de la Dortmund și Hertha se acordă puține cornere
  • Matheus Cunha, extrema stângă a Herthei, are 4 goluri și 1 assist în 7 partide
  • În meciurile Herthei se înregistrează o medie de 3.21 goluri pe etapă

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează