GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  ECUPA ROMÂNIEI

Azi e FCSB - CFR Cluj, în „sferturile” eCupei României. Și la FIFA20, clujenii sunt favoriți în fața roș-albaștrilor!

Articol de - Publicat joi, 30 aprilie 2020 11:23

Billel Omrani și Mike Cestor, jucătorii lui CFR Cluj, își vor reprezenta azi echipa în sfertul de finală al Cupei României la fotbal virtual, în partida cu FCSB, formație reprezentată de Darius Olaru și Valentin Creţu. 

La fel ca în realitate, clujenii sunt favoriți în fața rivalilor din București, cel puțin prin prisma cotelor la calificare oferite de agenția de pariuri eFortuna. 

CFR Cluj, Mediaș și Craiova, favoritele zilei

Disputele din fotbalul virtual au captat o atenție nesperat de mare, în lipsa fotbalului real. Partida de azi dintre CFR Cluj și FCSB, programată la 16:30, va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook Cupa României, pe canalul de YouTube FRF TV și la televizor la Digi, Telekom și Look. 

În primul tur, FCSB a trecut greu de Sepsi, după o victorie, 2-1, și un egal, 3-3. CFR Cluj a eliminat Astra la capătul a trei partide care au consemnat două victorii (6-0, 1-0) și o înfrângere (1-3). 

Mike Cestor, jucătorul care va reprezenta echipa clujeană, a declarat: „Nu voi încerca doar să câștig cu FCSB, ci să nici nu primesc gol”

Iată cotele la calificare propuse de eFortuna pentru partidele din sferturile de finală: 
FCSB - CFR Cluj 2.15 - 1.55 (azi, ora 16:30)
Viitorul - Gaz Metan 2.40 - 1.45 (azi, ora 18:00)
Craiova - Poli Iasi 1.20 - 3.60 (mâine, ora 16:30)
Hermannstadt - Clinceni 1.45 - 2.40 (mâine, ora 18:00)

Fanii își pot cumpăra de pe bilete.frf.ro și bilete.ro. abonamente în valoare de 10 lei. Întreaga sumă încasată va fi redirecționată către UNICEF, care va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială, anunță FRF.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează