GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Azi e Schalke - Werder, cu oaspeții aflați într-o luptă disperată pentru evitarea retrogradării!

Articol de - Publicat sambata, 30 mai 2020 12:41

Bundesliga propune azi, de la ora 16:30, o dispută interesantă, Schalke urmând să primească vizita celor de la Werder Bremen. Ambele formații sunt în situații delicate deoarece gazdele au pierdut toate cele trei dispute de la reluarea campionatului, în vreme ce oaspeții sunt pe penultimul loc în clasament. 

Statistica meciurilor directe e și ea demnă de luat în seamă. Schalke s-a impus în tur cu 2-1, însă Werder a câștigat, la rândul ei, 4 dintre ultimele 5 deplasări pe terenul lui Schalke (în campionat și în Cupă). Ba, mai mult, în ultimele 6 ”directe”, formația care a evoluat în deplasare s-a impus de fiecare dată. 

Nori negri s-au adunat deasupra formației lui David Wagner. Antrenorul care a promovat-o și apoi a retrogradat-o pe Huddersfield pare să fi scăpat complet situația de sub control și la Schalke. Echipa e fără victorie de 10 etape, având 6 înfrângeri în această perioadă, iar ultimele 3 meciuri au consemnat zero puncte câștigate. 

În ultimele 10 runde, Schalke a marcat 3 goluri și a primit 24. Cu un atac care dezamăgeste etapă de etapă și cu o defensivă foarte slabă, echipa lui Wagner nu este nici măcar agresivă. Incapabilă din punct de vedere fizic, echipa nu poate face un pressing susținut, așa cum precedează cele mai multe cluburi germane, dar nu compensează nici prin agresivitate. Cu Dortmund, într-un derby de tradiție în Bundesliga, a făcut doar 8 faulturi!

De partea cealaltă, Werder a revenit din pauza forțată cu o nouă strategie, una axată pe defensivă. Lucrurile nu au mers conform planului cu Leverkusen, care a bătut-o cu 4-1, însă în următoarele două etape, foarte dificile, situația s-a ameliorat simțitor. Din postura formației cu a doua cea mai slabă apărare din Bundesliga, Werder a câștigat la Freiburg, 1-0, și nu a primit gol în remiza de acasă cu Gladbach, 0-0. 

Werder are în momentul de față un joc colectiv foarte bun, orientat spre rezolvarea problemelor din apărare. Atacul a trecut pe planul secund, iar pressingul și disciplina tactică au preluat controlul. Dacă oboseala nu își va spune cuvântul, așa cum s-a întâmplat aproape în cazul tuturor echipelor germane începând din runda intermediară, atunci Bremen poate spera la rezultat bun și azi. 

Date statistice pentru Schalke - Werder Bremen

  • Werder a primit gol în 24 din cele 27 de etape jucate
  • În 19 dintre cele 27 de meciuri jucate de Werder s-au marcat minimum 3 goluri
  • În 8 din ultimele 10 meciuri directe dintre Schalke și Werder s-au marcat minimum 3 goluri
  • Werder are cel mai slab atac al campionatului, cu 29 de goluri în 27 de partide
  • Schalke are a cincea cea mai slabă linie de atac din Bundesliga, cu 34 de goluri marcate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează