GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA CAMPIONILOR

Barcelona - Bayern: Bavarezii au dat 19 goluri în ultimele 4 meciuri pe teren străin, în Liga Campionilor

Articol de - Publicat vineri, 14 august 2020 18:53 / Actualizat vineri, 14 august 2020 19:29

Barcelona - Bayern, derby-ul sferturilor de finală din Liga Campionilor, se joacă în această seară, de la ora 22:00. Bavarezii sunt cotați cu prima șansă la calificare. 

Cele două formații se prezintă din posturi diferite: Bayern a câștigat tot în Germania, în vreme ce Barcelona a reușit doar un loc doi în La Liga, după Real Madrid. 

Doi antrenori fără experiență în Ligă

Pentru cei doi tehnicieni, Quique Setien și Hansi Flick, participarea în Liga Campionilor este o premieră. Antrenorul Barcelonei a mai ajuns doar până în grupele Europa League, cu Betis, în vreme ce Hansi Flick este în primul său an ca antrenor principal. 

Totuși, rezultatele obținute de cele două echipe în acest sezon sugerează că prima șansă îi aparține lui Flick. Germanul, care i-a luat locul lui Niko Kovac pe banca bavarezilor, a reușit adevărate minuni. În 32 de meciuri are 29 de victorii, iar ultimele 18 partide au însemnat tot atâtea victorii. 

Messi vs. Lewandowski

Atât Barcelona, cât și Bayern își pun speranțele în vedetele echipei. Dacă ”factorul Messi” e un talisman pentru catalani și o sperietoare pentru adversari, aducând un plus de încredere echipei lui Setien, bavarezii pot contracara cu extraordinarul golgeter din avanposturi, Robert Lewandowski. 

Messi, 33 de ani, a fost la nivel înalt și în acest sezon, chiar dacă echipa sa nu a reușit să țină pasul. Dar Lewandowski, ajuns la 31 de ani, traversează cel mai bun moment al carierei. Polonezul a marcat 53 de goluri în cele 44 de meciuri în care a evoluat, reușind să înscrie cu 22 de goluri mai mult decât argentinianul din tabăra adversă. 

Bayern, 19 goluri în ultimele 4 deplasări din Liga Campionilor

Problemele Barcelonei din acest sezon au fost mai evidente în deplasare. Pe teren propriu, catalanii s-au descurcat suficient de bine, însă meciul de azi se dispută la Lisabona, fapt care ar putea înclina balanța în favoarea clubului din Munchen. În ultimele deplasări, Bayern a câștigat cu 3-0 pe terenul lui Chelsea, cu 6-0 la Belgrad, contra Stelei Roșii, cu 3-2 la Olympiakos și cu 7-2 pe terenul lui Tottenham. 

Pont: Bayern se califică, cota 1.57 la Superbet

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează