GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Barcelona, favorizată! Bursa pariurilor e în cădere liberă!

Articol de - Publicat joi, 20 februarie 2020 14:08

Cota celor de la Leganes pentru meciul cu Celta, programat sâmbătă, e în cădere liberă după ce au rămas fără golgeterul echipei. Clauza de reziliere a lui Martin Braithwaite a fost reziliată, iar jucătorul merge la Barcelona!

Situație dramatică pentru Leganes

După ce în iarnă l-a vândut pe Youssef En-Nesyri la Sevilla pentru 20 de milioane de euro, Leganes, locul 19 în La Liga, se baza în atac doar pe danezul Martin Braithwaite, marcator a 6 goluri în cele 24 de etape în care a evoluat. Doar că, pierzându-l și pe acesta, șansele de salvare de la retrogradare devin aproape inexistente. Cotele pentru partida pe care Leganes urmează să o dispute sâmbătă în campionat, pe terenul Celtei, au început să se prăbușească, tot mai mulți pariori încercând să profite de situație. Astfel, cota pentru victoria Celtei a căzut de la 2.08 la 1.92, iar în următoarele ore, cel mai probabil, se va diminua și mai tare. 
 

Martin Braithwaite, soluție de avarie la Barca

Rămasă doar cu Ansu Fati, Griezmann și Messi în atac, formația catalană a primit dreptul de a efectua un transfer suplimentar. Astfel, Comisia Medicală a Ligii, luînd în considerare accidentările lui Luis Suarez și Dembele, a oferit echipei lui Setien posibilitatea de a achiziționa un jucător, chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat de aproape trei săptămâni! Barcelona s-a orientat către atacantul Martin Braithwaite, de la Leganes, activând clauza acestuia de reziliere a contractului, în valoare de 19.5 milioane euro. 

Liga Spaniolă nu îi permite lui Leganes să aducă un înlocuitor

Excepția a fost posibilă doar în cazul Barcelonei. Liga Spaniolă a respins cererea lui Leganes de a aduce un înlocuitor, iar formația pregătită de Javier Aguirre este cotată cu șanse mari la retrogradare. La bursa pariurilor, Leganes are cota 1.40 pentru a merge în Liga a doua la finalul sezonului și este foarte probabil ca această valoare să mai scadă în următoarele zile. 

Pont

Celta este neînvinsă acasă de 5 etape, iar în ultima partidă jucată în fața propriilor suporteri a învins Sevilla cu scorul de 2-1. Varianta 1x și Leganes nu marchează are cota 2.04 la Unibet, folosind funcția "Creare pariu". Un pariu mai simplu, 1x și sub 3.5 goluri, are cota 1.44 la aceeași agenție. 

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează