PARIURI SPORTIVE  ·  CAMPIONATE

Bayern a rămas marea favorită la titlul din Bundesliga, dar marți e programat derbyul cu Dortmund

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2020 14:22

Reluarea Bundesligii nu a adus mari surprize în privința echipelor care se luptă pentru titlu, Bayern și Dortmund reușind să câștige, în vreme ce Leipzig a remizat acasă, 1-1 cu Leipzig. Faptul că aceasta din urmă nu s-a impus nu e foarte surprinzător, egalul consemnat fiind al treilea consecutiv și al cincilea din ultimele șapte etape. 

Gladbach și Leverkusen, aflate și ele în lupta pentru câștigarea campionatului, au obținut, de asemenea, victorii în etapa cu numărul 26. 

Cu 8 runde rămase de disputat, Bayern Munchen are un avans de 4 puncte față de principala urmăritoare, Borussia Dortmund. 

Conform cotelor oferite de agenția Betano, Bayern e principala favorită la câștigarea campionatului, cu o cotă de 1.25, neschimbată după etapa din weekendul trecut. Cota Borussiei Dortmund a scăzut, de la 6.00 la 5.00, iar cota lui Leipzig s-a dublat. Înaintea ultimei runde, Gladbach avea cota 75.00 la titlu, iar cota lui Leverkusen a scăzut și ea, de la 250.00. 

  • Bayern - cota 1.25
  • Dortmund - cota 5.00
  • Leipzig - cota 20.00
  • Gladbach - cota 50.00
  • Leverkusen - cota 150.00

În weekend, Bayern joacă acasă cu Frankfurt, iar Dortmund se deplasează la Wolfsburg. Apoi, în etapa a 28-a, intermediară, e programat derby-ul Dortmund - Bayern (marți, ora 19:30). La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1