GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Bayern e favorită la pariuri să câștige pentru a opta oară consecutiv titlul în Bundesliga

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 13:48

De la jumătatea lunii decembrie, Bayern Munchen a reușit un parcurs excelent în toate competițiile, făcând uitat începutul mai șters de sezon. Nu mai puțin de 14 victorii și un rezultat de egalitate au înregistrat bavarezii în intervalul 11 decembrie - 8 martie. 

În momentul opririi Bundesligii, în etapa cu numărul 25, Bayern avea 4 puncte avans față de Borussia Dortmund, ocupând locul întâi în clasament. Liga germană (DFL) vrea să reia Bundesliga la începutul lui mai. 

Totul este posibil în etapele rămase

Cu 9 etape rămase de disputat, primele 4 poziții din Bundesliga sunt despărțite de doar 6 puncte. Și urmează meciuri cruciale, care vor pune față în față candidatele la titlu. În etapa a 28-a e programat derby-ul Dortmund - Bayern, în etapa 30 Bayern joacă în deplasare pe terenul lui Leverkusen (locul 5) iar etapa 31 are drept cap de afiș întâlnirea Bayern - Gladbach.Partida  Leipzig - Dortmund se joacă în runda cu numărul 33. 

Clasament Bundesliga
1. Bayern Munchen 55 puncte
2. Borussia Dortmund 51
3. Leipzig 50
4. Borussia Monchengladbach 49
5. Leverkusen 47 

Cotele la titlu

Bayern e favorită la pariuri să câștige pentru a opta oară consecutiv titlul în Bundesliga

Dortmund, locul secund în Bundesliga, a intrat în perioada de pauză competițională cu o înfrângere dureroasă în fața lui PSG, fiind eliminată din Liga Campionilor. La fel ca și Gladbach, echipa lui Favre nu mai are niciun alt obiectiv în afara câștigării campionatului, ambele fiind eliminate din competițiile europene și din Cupa Germaniei. Leipzig și Bayern vor avea un program mai încărcat, deoarece își continuă drumul în Champions League, însă RB a părăsit și ea Cupa.  

Cotele pentru câștigarea campionatului
1. Bayern - cota 1.25
2. Dortmund - cota 6.00
3. Leipzig - cota 10.00
4. Gladbach - cota 75.00
5. Leverkusen - cota 250.00

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează