GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Bayern poate avea un sezon istoric! Azi joacă la Schalke, în "sferturile" Cupei Germaniei

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 14:10

Bayern Munchen are parte de un final de sezon extrem de promițător, chiar dacă începuse modest, cu înfrângerea din fața lui Dortmund în Supercupa Germaniei și remiza din prima etapă, 2-2 acasă, cu Hertha. 

Și au mai fost sincope. În etapa cu numărul 10, Bayern pierdea catastrofal la Frankfurt, 1-5, jucând încă din minutul 9 în 10 oameni, după eliminarea lui Boateng. În următoarele 4 runde, bavarezii urmau să mai piardă de două ori, cu Leverkusen acasă și cu Gladbach acasă, dar bifând și o victorie cu Dortmund, 4-0. 

Ar putea fi un sezon istoric

Până la urmă, lucrurile s-au îmbunătățit, iar în prezent Bayern ar putea face chiar "tripla" europeană, câștigând campionatul, Cupa Germaniei și Liga Campionilor, la fel ca în 2013. În Bundesliga, Bayern e pe primul loc, la 3 puncte de Leipzig și la 4 de Dortmund. În Liga Campionilor, e cu un pas în sferturile de finală, după victoria de pe terenul lui Chelsea, 3-0. În privința Cupei Germaniei, bavarezii se pot considera favoriți. Cele mai importante nume rămase în competiție sunt Leverkusen și Schalke, ultimul fiind chiar adversarul de care trebuie să treacă azi pentru a atinge semifinalele. 

Statistică categorică cu Schalke

Bayern a învins-o pe Schalke de două ori în acest sezon, 3-0 în deplasare și 5-0 acasă. De altfel, bavarezii au un bilanț impunător cu adversarul de azi, bifând 10 victorii și un egal în ultimele 11 meciuri directe. Schalke a început prost anul, având un singur succes în 2020, în cele 8 partide jucate în toate competițiile. În ultimele 3 meciuri nu a reușit să marcheze. 

Pont: Bayern e favorită la calificare și, cel mai probabil, o va obține în 90 de minute. Dacă alegem varianta 2 solist, cota e destul de mică, 1.29, așa că încercăm ceva mai curajos, la o cotă mai bună. Varianta în care oaspeții marchează în ambele reprize are cota 1.68. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează