GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Bayern poate câștiga marți titlul în Bundesliga! Și-a învins adversarul din această etapă în ultimele 21 de meciuri directe

Articol de - Publicat luni, 15 iunie 2020 20:10 / Actualizat luni, 15 iunie 2020 21:09

Cu o victorie, Bayern Munchen poate câștiga titlul după partida de marți, de pe terenul lui Werder Bremen, echipă contra căreia are 21 succese consecutive în toate competițiile. Întâlnirea este programată la ora 21:30. 

Dacă se impune, formația bavareză va fi sigură de câștigarea campionatului, fără a trebui să mai aștepte rezultatul lui Dortmund. Borussia primește miercuri vizita lui Mainz. 

Die Roten își poate depăși și un record care datează din sezonul 1971-72, atunci când a ajuns la un total de 101 goluri. Cu 3 etape rămase de jucat, Bayern a înscris 92 de goluri, ceea ce înseamnă că are nevoie de o medie puțin mai mare de 3 goluri pe meci pentru a doborî și această bornă. Ar fi un obiectiv în plus pentru Lewandowski, care revine după suspendarea ispășită în runda precedentă și care este și el aproape să câștige titlul de golgeter al Bundesligii. 

Următorul clasat în topul marcatorilor, Timo Werner, are 25 de goluri, cu 5 mai puține ca Lewandowski. 

Werder a egalat-o pe Fortuna în clasament

De partea cealaltă, elevii lui Florian Kohfeldt vin după un succes important, 5-1 cu ultima clasată, Paderborn. Bremen marcase doar de 3 ori în ultimele 6 etape, iar descătușarea din runda anterioară ar putea da un plus de moral echipei, aflată momentan pe penultima poziție în Bundesliga, cu trei meciuri rămase de disputat. Departajarea se face la golaveraj, iar finalul se anunță pe muchie de cuțit. După Bayern urmează Mainz (d) și Koln (a).

Fortuna Dusseldorf, cu care Werder se află la egalitate de puncte, joacă în această rundă pe terenul lui Leipzig, apoi urmează Augsburg (a) și Union Berlin (d). 

Pont pentru pariuri

Superbet oferă cota 1.42 pentru varianta în care Bayern câștigă și se marchează minimum 3 goluri. 

  • Bayern are 18 meciuri fără înfrângere, dintre care 17 au fost victorii
  • Până la victoria cu Paderborn, 5-1, Werder înscrisese 3 goluri în precedentele 6 etape
  • Bayern e echipa cu cea mai bună posesie de campionat, 62.2%

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close