GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Bayern - PSG: O nouă „finală” în sferturile din UCL! Trei PONTURI pentru super duelul de la Munchen

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 00:48 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 00:48

Bayern Munchen - PSG se joacă azi, de la 22:00, în manșa tur a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Finala din 2020 se mută astfel mai devreme în competiție și va fi decisă în dublă manșă. Anul trecut, Bayern a câștigat Liga Campionilor după ce a învins-o pe PSG în ultimul act cu 1-0.

Bayern are șapte victorii la rând și o prinde pe PSG într-o perioadă extrem de complicată. Echipa lui Pochettino a pierdut derby-ul de titlu cu Lille, 0-1, și e în pericol să rateze obiectivul principal din competiția internă. Nici jocul francezilor nu strălucește de la venirea lui Pochettino, iar unele voci din Franța spun chiar că patronatul lui PSG a început deja să lucreze la varianta aducerii unui nou antrenor.

Apropo de competiția internă, Bayern stă excelent în Bundesliga. Bavarezii au câștigat derby-ul cu Leipzig și s-au desprins la șapte puncte în fruntea ierarhiei din Germania, cu șapte etape înainte de finish.

79 de goluria marcat Bayern în 27 de etape în Bundesliga - cel mai bun atac din campionat

Exceptând finala din sezonul trecut, Bayern și PSG s-au mai întâlnit în Liga Campionilor și în sezonul 2017-2018, în faza grupelor! Atunci, ambele echipe și-au câștigat jocul de pe teren propriu. Bayern s-a impus cu 3-1, în timp ce PSG a câștigat cu 3-0.

Absențe mari în ambele tabere

Hansi Flick are probleme mari de lot înaintea duelului cu PSG. Pentru Bayern Munchen nu vor evolua Lewandowski, Gnabry (carantină), Douglas Costa, Martinez și Tolliso. Nici Pochettino nu e scutit de bătăi de cap, lista indisponibililor cuprinzând nume precum Verrati (carantină), Icardi, Kurzawa, Paredes, Florenzi (carantină) și Bernat.

67 de goluria înscris PSG în 31 de etape în Ligue 1 - cel mai bun atac din campionat

CE PUTEM PARIA LA BAYERN - PSG:

  • Ambele echipe marchează - cotă 1,50 la Superbet
  • Peste 2,5 goluri - cotă 1,55 la Unibet
  • Peste 8,5 cornere - cotă 1,40 la Betano

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează