GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Belgia - Italia: Cine își adjudecă „finala” din sferturi? Trei PONTURI pentru cel mai tare meci de azi de la EURO 2020

Articol de - Publicat vineri, 02 iulie 2021 13:35 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 13:35

Belgia și Italia se întâlnesc azi, de la 22:00, în cel mai așteptat meci din sferturile de finală ale Campionatului European. Squadra lui Mancini pornește cu prima șansă, după ce Hazard și De Bruyne au acuzat probleme medicale și au șanse mici să fie titulari în partida de azi de la Munchen.

Belgia, una dintre favoritele fanilor neutri, are mari probleme de lot înaintea super duelului cu Italia. Roberto Martinez nu poate conta pe Castaghe și Mignolet, accidentați, în timp ce prezența vedetelor Hazard și De Bruyne e sub semnul întrebării. Ambii s-au accidentat în meciul cu Portugalia, iar ultimele informații din Germania îi dau pe cei doi doar pe banca de rezerve în acest meci. Dincolo, la capitolul absențe, Florenzi și Chiellini sunt oamenii pe care Mancini nu se poate baza azi.

Belgia și Italia sunt neînvinse la EURO 2020, dar doar una își va putea păstra invincibilitatea și după meciul din sferturi. Opt goluri a reușit Belgia în cele patru meciuri de la European, când a scos mingea din poartă doar o singură dată, cu Danemarca.

Până la jocul cu Austria, Italia înscrisese de șapte ori și nu primise gol în grupă. Squadra Azzurra a tremurat pentru victorie în fața austriecilor, dar și-au asigurat, totuși, prezența în sferturi, după un 2-1 smuls în 120 de minute.

Trei PONTURI pentru BELGIA - ITALIA:

Elveția - Spania: O nouă surpriză sau se dezlănțuie „Furia Roja”? Trei PONTURI pentru primul sfert de finală de la EURO 2020
PONTURI PARIURI
Elveția - Spania: O nouă surpriză sau se dezlănțuie „Furia Roja”? Trei PONTURI pentru primul sfert de finală de la EURO 2020

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close