GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Bilet FABULOS jucat de un român la pariuri: cotă de 3800 cu 5 meciuri!!! Cât a câștigat și cum l-a pus, din greșeală, de două ori

Articol de - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 12:00 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 12:30

Meciurile din Liga Națiunilor n-au avut absolut niciun secret pentru un parior din București! Cinci partide jucate în sistemul ”pauză/final” i-au adus o cotă de 3800! Ca totul să fie complet, pariorul a jucat, din greșeală, de două ori biletul!

Cota cea mai mică de pe bilet a venit de la Franța - Suedia, acolo unde a mizat pe avantajul ”cocoșilor” atât la pauză cât și la final, în timp ce ”bomba” s-a înregistrat la meciul dintre Croația și Portugalia. A fost prinsă o cotă de 29 pe un scenariu nebun: croații să conducă după 45 de minute, dar Portugalia să câștige meciul. Și așa s-a întâmplat, grație golului de 3-2 marcat de Dias, în minutul 90!

Bilet FABULOS jucat de un român la pariuri: cotă de 3800 cu 5 meciuri!!! Cât a câștigat și cum l-a pus, din greșeală, de două ori

Egal pe linie la Luxemburg - Azerbaidjan și Malta - Insulele Feroe și victorie fără emoții pentru letoni în Andorra au fost pariurile care au închis un bilet cu o cotă de 3880,65!!!

Pariorul a mizat 1 leu, iar câștigul de pe bilet a fost de aproape 3900 de lei! Totuși, când e să fie seara ta magică la pariuri surprizele nu se opresc aici. Din greșeală, bucureșteanul și-a duplicat biletul, așa că s-a ales cu un câștig în jurul sumei de 7800 de lei!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează