PARIURI SPORTIVE  ·  PONTURI PARIURI

Biletul zilei. Alege cele mai bune cote pe care le poți juca la noapte

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 15:53

Chiar dacă oferta de pariere nu ne ajută prea mult, tipsterii GSP.ro încearcă să vă ofere cele mai bune cote disponibile în această perioadă.

 Liga Primera, primul eșalon din Nicaragua, găzduiește etapa cu numărul 15, care aduce mai multe dueluri interesante.

 Sabanas - Jalapa (01:00). Gazdele ocupă ultimul loc în Primera, cu doar 2 victorii și 10 puncte după 14 meciuri. De partea cealaltă, Jalapa se află pe 5, la 9 puncte de liderul Managua, care s-a încurcat 2 etape la rând. Jalapa s-a impus în ultima confruntare directă, în martie, 1-0: avem o cotă excelentă (1.54) pentru o șansă dublă, egal sau victorie a oaspeților (x2). 

Managua FC - Ocotal (01:30). Managua trebuie să-și revină după 2 egaluri consecutive: lider în Primera, Managua are 30 de puncte după 14 dueluri. Ocotal pare victima perfectă: ocupă penultimul loc și are doar 2 victorii în acest sezon. De altfel, oaspeții au și a doua cea mai slabă defensivă din Nicaragua. O cotă pentru o victorie a gazdelor poate ajunge până la 1.35La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:10 Formula 1
MP al Marii Britanii
Digi, Look Sport, Telekom
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1