GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Bundesliga// Bayern și Dortmund, duel de la distanță în meciurile de azi

Articol de - Publicat sambata, 29 februarie 2020 12:39

Bundesliga: După victoria cu Chelsea din Liga Campionilor, 3-0 în deplasare, președintele lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, a făcut un gest simbolic. Acesta i-a oferit antrenorului Hansi Flick un stilou roșu, cadou pentru ziua de naștere, spunându-i că îl poate folosi pentru a semna noi transferuri. 

Hoffenheim - Bayern: Bavarezii, fără Lewandowski, Coman și Perisic

Bayern a pierdut partida din tur, 1-2 acasă cu Hoffenheim. Momentan vine după o serie bună în campionat, cu 8 victorii în ultimele 9 runde, însă victoria din Liga Campionilor, 3-0 în deplasare, la Chelsea, a produs două accidentări problematice. Lewandowski și Coman i se alătură lui Perisic pe lista indisponibililor. 

Pont: Betfair oferă posibilitatea de a ne crea propriul nostru pariu combinat la același meci. Varianta "gol în prima repriză și Bayern mai multe cornere" are cota 1.58!   Bayern e echipa în meciurile căreia se acordă cele mai multe lovituri de la colț și cea care beneficiază de cele mai multe cornere, cu o medie de 7.26 pe etapă. 

Dortmund - Freiburg: Dortmund e cea mai bună echipă de teren propriu

Formația lui Lucien Favre e singura neînvinsă acasă în acest sezon, fiind lider în clasamentul partidelor de pe teren propriu. Freiburg se descurcă modest în deplasare. În ultimele 9 etape jucate pe terenurile adverse are o singură victorie. 

Pont: Varianta în care Dortmund conduce și la pauză, și la final, are cota 1.60. Merită încercată, cu atât mai mult cu cât Borussia a condus la pauză în 7 dintre cele 11 întâlniri de pe teren propriu din acest sezon. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează