GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

BUNDESLIGA. Cele mai interesante 5 cote la pariuri pentru Frankfurt - Gladbach

Articol de - Publicat sambata, 09 mai 2020 16:57

Partida dintre Eintracht Frankfurt și Borussia Monchengladbach încheie prima zi de la reluarea fotbalului în Bundesliga, fiind programată sâmbăta viitoare, de la ora 19:30. 

Dacă la finalul ediției trecute de campionat cele două echipe erau despărțite de un singur punct, de data aceasta lucrurile stau foarte diferit. Între ele sunt nu mai puțin de 21 de puncte, Frankfurt având un meci mai puțin disputat. 

Cupele au facilitat diferența de 21 de puncte dintre Gladbach și Frankfurt

La încheierea sezonului 2018-19, Borussia Monchengladbach se clasa pe locul 5, iar Frankfurt termina pe 7, la o diferență de un punct. Ambele au mers în Europa League, acolo unde au avut strategii diferite. Gladbach nu a trecut de grupa din care au mai făcut parte Roma, Istanbul BB și Wolfsberger, în vreme ce Frankfurt s-a ambiționat să meargă mai departe, ajungând până în optimile de finală, acolo unde a pierdut prima manșă cu Basel, 0-3, înainte de oprirea competiției. 

Ba, mai mult, Gladbach a ”scăpat” repede și de Cupa Germaniei, pierzând încă din luna octombrie în fața lui Dortmund. Frankfurt a tras tare și a ajuns în semifinale, însă adversarul pe care urmează să îl întâlnească acolo e Bayern Munchen. În turul campionatului, Frankfurt a învins-o pe Bayern cu 5-1 pe teren propriu, dar e greu de crezut că ar putea să considere partida ca fiind la îndemână, mai ales dacă judecăm după diferența de formă pe care au arătat-o cele două formații înaintea întreruperii competițiilor. 

Frankfurt are probleme atunci când o întâlnește pe Gladbach

La întreruperea Bundesligii, Frankfurt avea trei înfrângeri consecutive în campionat și ajunsese pe locul 12, la 6 puncte de locul de baraj. Borussia Monghengladbach avea patru victorii și două remize în ultimele șapte runde și se menținea pe locul 4, care duce în Liga Campionilor. 

 În ultimele 11 partide dintre cele două formații, Frankfurt s-a impus doar în două rânduri. În tur, Gladbach s-a impus cu 4-2, iar în ultima deplasare la Frankfurt a remizat, scor 1-1. Statistica ne arată că Frankfurt a câștigat doar unul dintre ultimele 6 meciuri directe jucate acasă, în toate competițiile.

Date statistice și cote pentru pariuri

  • Frankfurt a primit gol în 20 din ultimele 23 de etape - Oaspeții marchează în ambele reprize, cota 3.05
  • În ultimele 7 etape ale lui Gladbach s-au marcat goluri în ambele porți - Ambele marchează, cota 1.57
  • 6 dintre ultimele 7 etape ale lui Gladbach au bifat minimum 3 goluri - Peste 2.5 goluri, cota 1.73
  • Frankfurt e a doua în clasamentul golurilor marcate din faze fixe pe teren propriu, cu 8 reușite - Primul gol din lovitură liberă, cota 10.00
  • Frankfurt e a doua în clasamentul cornerelor obținute (156), după Bayern Munchen (183) - Frankfurt obține mai multe cornere, cota 2.32

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează