GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Bundesliga: Leipzig - Leverkusen, derby în cel mai strâns campionat din Top 5!

Articol de - Publicat sambata, 29 februarie 2020 12:00

Bundesliga: Doar 6 puncte o despart pe Leverkusen, ocupanta poziției a cincea din Bundesliga, de liderul Bayern Munchen. Leipzig stă chiar mai bine ca adversarul de duminică, fiind la un singur punct de prima poziție.

Bundesliga s-a dovedit, până acum, cea mai echilibrată competiție din topul primelor 5 campionate din Europa. Dar asta în condițiile în care Bayern Munchen, campioana ultimelor 7 ediții, a avut multe poticniri. În celelalte campionate, lupta se dă între cel mult 3 echipe. 

Leipzig - Leverkusen

În tur a fost 1-1, dar acesta e un rezultat care, dacă s-ar repeta, nu ar mulțumi niciuna dintre combatante. Dortmund, care e la 4 puncte de primul loc, joacă acasă cu Freiburg, iar Bayern se deplasează la Hoffenheim. Oricum, Leipzig- Leverkusen se anunță un meci cu goluri. Leipzig a marcat în fiecare întâlnire de pe teren propriu și a și primit gol în 9 dintre cele 11 etape jucate acasă. Leverkusen e echipa germană a momentului, cu 6 victorii în 6 jocuri în 2020. 

În luna aprilie, Bayern va avea două deplasări dificile, la Dortmund și la Leverkusen, așa că Bundesliga promite să rămână atractivă până la final. 

Cote pentru cartonașe, șuturi, vizionări VAR și goluri

Arbitrul partidei va fi Felix Zwayer, cel care a dat 40 de cartonașe galbene și 2 cartonașe roșii în ultimele 9 întâlniri pe care le-a condus. În tur, la Leverkusen, au fost arătate 4 cartonașe galbene și s-au înregistrat 23 de faulturi. Bayer a primit 5 cartonașe roșii în cele 11 deplasări de până acum. Cota Betano pentru cel puțin 4 cartonașe în meci e 1.44. Un cartonaș roșu în meci are cota 6.50. 

O altă cotă interesantă e cea pentru cel puțin o vizionare VAR, 2.25! Minimum 2 șuturi pe spațiul porții ale lui Timo Werner oferă o cotă de 1.61, egală pentru cea pentru un gol, iar o pasă de gol al lui Patrick Schick are cota 4.00!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează