GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Bundesliga nu se odihnește! Azi e Freiburg - Leverkusen, în deschiderea etapei cu numărul 29!

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 11:51

În această seară, de la ora 21:30, Freiburg primește vizita lui Bayer Leverkusen în primul meci al etapei cu numărul 29 din Bundesliga. În tur a fost 1-1, iar oaspeții, clasați momentan pe locul 5, ar trebui să se teamă de această dispută deoarece în ultimele 6 deplasări din campionat pe terenul lui Freiburg nu au reușit să câștige, pierzând de două ori. 

Nici rezultatul din etapa intermediară, programată la mijlocul acestei săptămâni, nu are darul de a da încredere elevilor lui Peter Bosz. Bayer a cedat acasă, 1-4 cu Wolfsburg. 

Freiburg, la 20 de minute de victorie la Frankfurt

Freiburg s-a descurcat mai bine în deplasare decât acasă în cele trei runde de la reluarea Bundesligii. În singurul meci jucat pe teren propriu a cedat cu penultima clasată, Werder Bremen, scor 0-2. În deplasare a remizat la Leipzig, 1-1, și la Frankfurt, 3-3. În ambele partide jucate pe terenurile adversarilor a codus, iar marți, la Frankfurt, a avut 3-1 cu 20 de minute înainte de final. 

Faptul că Freiburg nu s-a descurcat în meciul de acasă cu Werder se înscrie în linia generală a reluării campionatului după epidemia de coronavirus. În cele 27 de partide jucate până acum, gazdele s-au impus doar de 5 ori. Însă, judecând după rezultatele întregului sezon, formația lui Christian Streich a avut evoluții destul de bune pe teren propriu, învingând-o pe Leipzig, remizând cu Dortmund și cedând cu 1-3 contra lui Bayern. 

Un detaliu interesant e cel legat de evoluția scorului în prima repriză pe arena lui Freiburg. În 13 partide, pe Schwarzwald-Stadion s-au marcat doar 10 goluri, cele mai puține din campionat, la egalitate cu Schalke. 

Leverkusen, de nerecunoscut cu Wolfsburg

Leverkusen a părut obosită în etapa intermediară, nefiind capabilă să arate aproape nimic din atuurile cu care a impresionat în această ediție a Bundesligii. Fără să facă pressing, lipsită de inspirație în găsirea traseelor devenite ”marcă înregistrată” și cu principalele vedete aflate în situația unor ”mâini moarte”, Bayer a cedat pe teren propriu, 1-4 cu Wolfsburg. 

Cu două victorii și o înfrângere în ultimele 3 runde, a căzut pe 5, cu 6 etape înainte de final. Lupta pentru locurile de Liga Campionilor rămâne deschisă, însă peste o săptămână urmează întâlnirea de pe teren propriu cu Bayern Munchen, ceea ce înseamnă că un rezultat negativ înregistrat azi ar complica foarte tare ecuația finalului de sezon. 

Deplasarea la Freiburg are plusuri și minusuri dacă judecăm după datele statistice. Fără victorie în ultimele 6 astfel de întâlniri pe Schwarzwald-Stadion, Leverkusen este totuși o echipă foarte echilibrată în actuala ediție de campionat în privința rezultatelor de acasă și din deplasare, obținând exact același număr de puncte, 25, în ambele situații.  

Pont pentru pariuri: Leverkusen mai multe cornere, cota 1.45 la Betano

Date statistice pentru Freiburg - Leverkusen 

  • În meciurile lui Freiburg se acordă, în medie, 11 cornere
  • În meciurile lui Leverkusen se acordă, în medie, 9.93 cornere
  • Doar Bayern Munchen (202) a beneficiat de mai multe cornere decât Leverkusen (172)
  • Freiburg este echipa din Bundesliga la poarta căreia se șutează cel mai des atunci când joacă acasă (18/etapă)
  • Freiburg faultează foarte puțin în partidele de pe teren propriu (9.6 faulturi pe etapă), fiind depățită doar de Bayern și Dortmund
  • În prima repriză a meciurilor jucate acasă de Freiburg s-au marcat doar 10 goluri, cele mai puține din Bundesliga
  • Leverkusen a adunat exact același număr de puncte și acasă, și în deplasare, 25

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close