GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Bursa pariurilor: Zidane și-a schimbat strategia după eliminarea din Ligă. Speculații privind transferurile de la Juve

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2020 11:41 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 12:59

Cu un nou antrenor, Juventus acaparează discuțiile privind posibilele transferuri pe care Andrea Pirlo le-ar putea efectua în această vară, însă majoritatea pistelor vehiculate sunt simple speculații. 

Mai realist vorbind, experții financiari estimează că Juventus are datorii de peste 250 de milioane de euro în acest moment, iar eliminarea în fața lui Lyon, în optimile Ligii Campionilor, poate fi considerată o barieră serioasă în calea unor eventuale investiții de anvergură în viitorul apropiat. 

Juventus e cap de afiș

Dacă ar fi să se remarce pe piața transferurilor, atunci torinezii ar face acest lucru mai degrabă printr-o vânzare impresionantă, decât printr-o achiziție de răsunet. Însă, chiar și acest scenariu este puțin probabil, deoarece imaginea pe care o generează vedetele echipei are un rol bine gândit în strategia financiară a clubului. 

În cazul lui Dybala, spre exemplu, se vorbește despre o ofertă de prelungire a contractului, pe care starul argentinian ar fi refuzat-o. Acesta ar fi solicitat 15 milioane de euro pe sezon, iar Juve i-ar oferi doar 8, plus bonusuri. 

Cât despre Ronaldo, există voci care speculează că portughezul s-ar fi plictisit de Juve și ar fi tentat de o posibilă mutare la PSG. Agenția Betfair oferă o cotă de 2.40 pentru ca transferul să se realizeze. 

2.40 e cotala casa de pariuri Betfair pentru ca Ronaldo să semneze cu PSG

Jurnalistul Marco Conterio, de la TuttoMercatoWeb, anunță că Juventus îl vrea pe Lacazette, atacantul lui Arsenal, iar Douglas Costa ar putea fi folosit ca monedă de schimb. 

Corriere dello Sport scrie că Raúl Jimenez, 29 de ani, ar fi una dintre principale ținte ale lui Pirlo.

Raúl Jimenez semnează cu JuventusCota
Da1.91

Atacantul mexican de la Wolverhampton a fost unul dintre cei mai buni marcatori ai sezonului în Premier League, cu 17 reușite. 

City, pe urmele lui Koulibaly

Ceva mai concret, totuși, se poate vorbi despre interesul manifestat de Manchester City pentru fundașul lui Napoli, Koulibaly. Jurnalistul Alfredo Pedullà, de la Gazzetta dello Sport, scrie că englezii au oferit 63 de milioane de euro, plus bonusuri, în vreme ce italienii solicită minimum 70 de milioane. 

Kalidou Koulibaly semnează cu CityCota
Da2.63
*cotă oferită de Betfair 

AC Milan îl vrea pe Tiemoué Bakayoko, de la Chelsea, pentru care oferă 3 milioane de euro pentru un împrumut și alte 35 de milioane dacă opțiunea de cumpărare e activată. Jucătorul francez a mai fost împrumutat de italieni și în sezonul 2018-19. 

Se reorientează Real Madrid spre tineri? 

Un detaliu interesant e dezvăluit de presa spaniolă. După eliminarea lui Real Madrid în optimile Ligii Campionilor, Zidane și-ar fi regândit strategia de transferuri. În locul unor noi achiziții, francezul ar merge acum pe mâna tinerilor și, ca prim pas, l-ar fi sunat personal pe Martin Ødegaard, pe care îl vrea la prima echipă în sezonul următor. Împrumutat în ultimii trei ani la diferite echipe, norvegianul a jucat în sezonul recent încheiat pentru Sociedad. 

Bursa pariurilor: Zidane și-a schimbat strategia după eliminarea din Ligă. Speculații privind transferurile de la Juve


De asemenea, Dani Ceballos, jucător împrumutat la Arsenal, ar fi reintrat în vederile lui Zidane. Până în urmă cu o săptămână, Realul căuta un cumpărător pentru acesta. 

Nu în ultimul rând, Sergio Reguilón, împrumutat de madrileni la Sevilla, are o ofertă de la Napoli, care l-ar dori împrumut, cu opțiune de cumpărare. Clubul de pe Bernabeu estimează valoarea de piață a fotbalistului undeva în jurul a 20-25 de milioane de euro, iar Chelsea este și ea interesată. 

Și, pentru a încheia într-o notă veselă, se pare că Balotelli nu va ajunge la CFR Cluj, cel puțin nu în această vară. Beșiktaș e în negocieri avansate cu atacantul italian, clubul turc fiind capabil să îi ofere un salariu pe măsura pretențiilor acestuia, pretenții care sunt, cel mai probabil, neîndreptățite. Tentați de aducerea unui jucător „cu nume”, cei de la Beșiktaș sunt aproape și de semnarea contractului, și de momentul în care vor regreta că au făcut-o. 

Mario Balotelli semnează cu BeșiktașCota
Da6.50
*cotă oferită de Betfair 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează