GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Bursa transferurilor: Messi, Luis Suarez, Mayoral, Cavani și Douglas Costa, nume vehiculate pentru mutări iminente!

Articol de - Publicat luni, 17 august 2020 13:04 / Actualizat luni, 17 august 2020 13:06

Postul TV beinsports anunță că Messi vrea să plece de la Barcelona în această vară, după umilința suferită de catalani contra lui Bayern Munchen. Beinsports îl citează pe jurnalistul Marcelo Bechler, apropiat al formației de pe Camp Nou, cel care, de-a lungul timpului a anunțat o serie de alte vești-bombă ce inițial păreau simple fabulații dar care s-au dovedit adevărate, precum mutarea lui Neymar la PSG. 

Dacă se va întâmpla așa, atunci pista Inter revine în actualitate, la fel ca și posibilitatea unei mutări la Manchester City, acolo unde l-ar avea din nou antrenor pe Guardiola. 

Următorul club al lui MessiCota
Man. City2.30
Juventus4.00
Inter4.00
PSG5.50
*cote oferite de Betfair 

Un alt nume care ar putea părăsi formația catalană e Luis Surez. Presa din Uruguay anunță că Ajax urmează să facă o ofertă pentru atacantul Barcelonei în zilele următoare. Atacantul de 33 de ani a mai evoluat timp de 4 ani, între 2007 și 2011, pentru echipa din Amsterdam. 
 

Lucien Favre, antrenorul lui Dortmund, a confirmat faptul că Borussia e aproape de a-l aduce împrumut pe mijlocașul brazilian Reinier, în vârstă de 18 ani, de la Real Madrid Castilla. Madrilenii s-ar mai putea despărți și de un alt fotbalist, Borja Mayoral, împrumutat în ultimul an la Levante. Valencia oferă 15 milioane de euro plus bonusuri, iar Lazio e și ea interesată de transferul jucătorului. 

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio, colaborator al SkySports, scrie că Manchester United e interesată de serviciile lui Douglas Costa, în prezent la Juventus, dar conducerea clubului este îngrijorată de numeroasele accidentări ale brazilianului de 29 de ani. 
Edinson Cavani, care s-a despărțit de PSG în această vară, a confirmat în ziarul portughez A Bola negocierile cu Benfica, dar a spus că acesta nu este singurul club cu care discută. 
Mohamed Bouhafsi, un reputat jurnalist francez, anunță pe Twitter că Liverpool a ajuns la un acord cu mijlocașul lui Bayern Munchen, Thiago Alcantara. Contractul jucătorului de 29 de ani ar urma să se întindă pe o durată de 4 ani. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează