PARIURI SPORTIVE  ·  CAMPIONATE

Care sunt cele mai fierbinți transferuri ce se pot perfecta în vară și cotele lor la pariuri

Articol de — - Publicat duminica, 12 aprilie 2020 18:04

Perioada de transferuri dintre sezonul actual și cel ce urmează va fi complet diferită față de ce s-a intâmplat în ultimii ani. Afectate de criza financiară, unele cluburi se vor grăbi să vândă pe sume mai mici decât ar fi sperat, în vreme ce altele, mai stabile din punct de vedere financiar, ar putea să țină de preț. 

Neymar, între Barca și PSG

Revenirea lui Neymar la Barcelona pare posibilă de fiecare dată când perioada de transferuri este deschisă. Până acum însă, PSG a ținut la preț și, cel mai probabil, are resurse să o mai facă. Dar de data aceasta, dorința jucătorului de a pleca ar putea cântări mai mult, iar o ofertă consistentă ar fi mai ușor luată în considerare. Pe de altă parte, Barcelona e cea mai bogată echipă a momentului și ar putea face un sacrificiu, cu atât mai mult cu cât în ediția curentă s-a confruntat cu probleme în ofensivă. Cota pentru ca Neymar să se transfere la Barcelona în vară e 3.50. 

Pogba, dorit insistent de Zidane la Real Madrid

După ce a fost pasat între Manchester United și Juventus, Pogba ar putea ajunge pe Bernabeu la finalul actualei ediții de campionat. Zidane, antrenorul lui Real Madrid a spus în mai multe rânduri că și-l dorește, ceea ce înseamnă că cei din conducere ar putea face un efort financiar, cu atât mai mult cu cât Realul e pe locul secund în clasamentul mondial al banilor, după Barcelona. Real nu s-a descurcat tocmai bine după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, iar clubul nu își mai poate permite încă un sezon modest. Cota pentru ca Pogba să fie cumpărat de madrileni e 4.00. 

Aubameyang, fără niciun trofeu major în carieră, ar putea ajunge lângă Messi

Pierre-Emerick Aubameyang nu a câștigat absolut niciun trofeu important în carieră, iar transferul să de la Dortmund la Arsenal nu a fost o decizie inspirată. În iunie va împlini 31 de ani, ceea ce înseamnă că nu mai are mult timp la dispoziție pentru a sparge gheața. United și Barcelona au fost echipele care s-au arătat în mod insistent interesate de transferul gabonezului. La 31 de ani, Aubameyang nu va mai costa poate 56 de milioane de lire, adică atât cât a plătit Arsenal în schimbul său, un motiv în plus pentru a forța o plecare. Cota pentru a ajunge la Barcelona e 5.00, iar cea pentru a ajunge la Manchester United e 3.50. Cum Barcelona e un ”pariu” mai sigur pentru jucătorul din Gabon, sunt șanse să îl vedem alături de Messi din sezonul viitor. Ea este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Atalanta - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Espanyol
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Werder Bremen - Heidenheim
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Manchester City - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Udinese
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Getafe
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1