GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Casele de pariuri au afișat cotele la debutul României în noua ediție a Ligii Națiunilor

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2020 18:19 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 19:34

”Naționala” României ar putea avea probleme în primul meci oficial, cel care dă startul în noua ediție a Ligii Națiunilor. Acesta e programat de vineri în trei săptămâni, însă echipele din Liga 1 abia se reunesc zilele acestea pentru începerea pregătirilor în vederea noului sezon. 

Pandemia a încurcat teribil de mult calculele pe care conducătorii fotbalului românesc și le făcuseră, iar situația pare fără ieșire în acest moment pentru că programul este absolut infernal. 

Trei săptămâni până la meciul cu Irlanda de Nord

Aflată în grupa întâi din Divizia B a Ligii Națiunilor, alături de Austria, Norvegia și Irlanda de Nord, România mai are mai puțin de o lună până la primul meci oficial. 

Naționala noastră debutează vineri, 4 septembrie, contra Irlandei de Nord, pe teren propriu, iar trei zile mai târziu întâlnește Austria, în deplasare. 

Partida1X2
România - Irlanda de Nord2.273.253.30
*cote oferite de Betano   

Barajul cu Islanda, pe 8 octombrie

Programul toamnei e extrem de încărcat. Pe lângă partidele din Liga 1 și, eventual, cele din preliminariile cupelor europene, apar și meciurile echipei naționale. 

După prima serie de dispute, cea din septembrie, România va juca barajul pentru calificarea la EURO contra Islandei, în deplasare, pe 8 octombrie. Apoi, în cazul în care trece de islandezi, mai are de jucat, tot în deplasare, cu învingătoarea dintre Bulgaria și Ungaria, pe 12 noiembrie.

Liga Națiunilor se intercalează cu barajul pentru Euro

După partida cu Islanda (8 octombrie) urmează, trei zile mai târziu, pe 11 octombrie, întâlnirea Norvegia – România. După încă trei zile, pe 14 octombrie, este programată întâlnirea cu Austria, iar peste o lună, pe 15 și 18 noiembrie, vom avea România – Norvegia și Irlanda de Nord – România. 

”Tricolorii” sunt cotați cu șansa a treia la câștigarea grupei de Liga Națiunilor, după Austria și Norvegia. 

CâștigătoareaCota
Austria2.50
Norvegia3.30
România4.65
Irlanda de Nord6.50
*cote oferite de Betano 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close