GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Reușește cel mai bogat șeic al lumii să ia Liga cu Newcastle? Îi aduce pe Neymar și Mbappe? S-au afișat cotele la pariuri

Mohammed bin Salman plătește 300 de milioane de lire pe Newcastle
Mohammed bin Salman plătește 300 de milioane de lire pe Newcastle

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 14:17

Newcastle va ajunge la Mohammed bin Salman, prințul saudit cu o avere de 1,4 trilioane de dolari, iar casele de pariuri se gândesc deja dacă și acest club va deveni o superputere a fotbalului european, așa cum s-a întâmplat în ultimii ani cu Manchester City, Chelsea sau PSG. 

Mike Ashley, actualul proprietar al lui Newcastle United, nu a reușit să facă din clubul fondat în 1892 un adversar de temut pentru formațiile din Premier League. 

De la retrogradare, în Liga Campionilor?

La finalul ediției trecute de campionat, antrenorul echipei, Rafa Benitez, cel care făcuse minuni cu lotul pe care îl avea la dispoziție, a evitat retrogradarea, dar și-a prezentat ulterior demisia, dezamăgit de lipsa fondurilor necesare pentru a redresa situația. A venit Steve Bruce, care și-a părăsit echipa pe care o antrena în Championship, Sheffield Wednesday, pentru a fi din nou la conducerea unui club din Premier League. După 29 de etape, Newcastle ocupă un nesperat loc 13, fiind la 8 puncte de retrogradare. 

Betfair propune o serie de cote tentante în privința performanțelor pe care le-ar putea atinge Newcastle în viitorul apropiat. Totul ar putea începe cu îndepărtarea lui Steve Bruce din funcția de antrenor și aducerea unui tehnician ceva mai galonat. 

 

  1. Steve Bruce să nu mai fie pe bancă la startul sezonului viitor - cota 3.00
  2. Steve Bruce să fie antrenorul echipei la startul sezonului viitor - cota 4.00
  3. Newcastle să plătească peste 100 de milioane de lire pentru transferul unui jucător până la finalul anului - cota 4.00
  4. Newcastle să câștige Premier League, Cupa Angliei sau Cupa Ligii în următoarele două sezoane - cota 4.50
  5. Newcastle să termine sezonul viitor între primele 6 echipe - cota 5.00
  6. Newcastle să câștige campionatul în următoarele 5 sezoane - cota 8.50
  7. Newcastle să îi transfere pe Harry Kane sau Jadon Sancho până în luna ianuarie - cota 21.00
  8. Newcastle să câștige liga Campionilor în următoarele 5 sezoane - cota 26.00
  9. Newcastle să îi transfere pe Kylian Mbappe sau Neymar până în ianuarie - cota 26.00
  10. Newcastle să câștige campionatul următor - cota 101.00

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
enigmaticul
enigmaticul  •  15 Aprilie 2020, 18:02

Sigur că reușește, cum a reușit și cel de la PSG!! De 4 ani tot pompează sute de milioane și a ”câștigat” toate UCL în acești ani!! Mă umflă râsul de astfel de articole și de cei care cred că dacă aduci toate starurile de 200-300 mil. poți câștiga și UCL. Dar ăstia care aruncă cu banii fără nr. le lipsesc destui neuroni, asta e marea lor problemă.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  15 Aprilie 2020, 15:12

Pe Mbappe poate sa-l aduca. Da 10 mili de dolarei la Becali Gigel si l-a luat pe Mbbbaaap Coman. Va dati seama ca Mbbbaaap Coman e la fel de bun ca Mbappe de la PSG + Coman de la Bayern!? Acum sa vedem care naiba e Neymar de pe la noi, sa-l ia si pe ala. NORMAL ca nu i-a asta nici macar un pic de Premier League, ca se pricepe la fotbal mai putin ca Becali, ceea ce e grav, ca ca Becali nu se pricepe nimeni( si nu scuzati ***-o-fonia, e foarte intentionata). Mai degraba i-a Notts County Premiershipul, desi astia s-au desfiintat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10209355191619210
Dani Dany  •  15 Aprilie 2020, 15:10

Wooooow, *** Nu e zi fara ipoteze şoc si bombe. Terminati cu stirile de ***. Niciunui campionat din lume nu-i arde de transferuri acum. Sunt sigur ca newcastle va deveni o forta fotbalistica asa cum a devenit Anji acum vreo 10-15 ani...:)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează