GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  CAMPIONATE

Ce cote la pariuri au competițiile pentru a se finaliza: Liga Campionilor e în pericol, US Open, NHL sau NBA, probabil abandonate!

Articol de - Publicat marti, 07 aprilie 2020 11:39

Agenția eFortuna a publicat cotele pentru ca întrecerile sportive din întreaga lume să își anunțe sau nu câștigătorii. Astfel, Liga 1 din România e favorită să aibă un câștigător, în vreme ce US Open, turneul de Grand Slam din Statele Unite, ar putea fi abandonat. 

Cu o cotă de 1.16, Liga 1 e printre favorite să își desemneze campioana, dar are și o cotă, 4.02, pentru a se încheia nedecis. În oferta eFortuna, mai bine decât întrecerea din România stă doar Olimpiada de la Tokio, care are cota 1.10 pentru a se disputa, însă aceasta a fost reprogramată pentru anul viitor. 

NBA, NHL sau US Open au șanse mici 

În topul fotbalului, campionatul din Polonia e al doilea, cu o cotă de 1.25 pentru a-și desemna câștigătoarea, iar Premier League încheie podiumul, cu o cotă de 1.27. Pentru competiția din Anglia avem și o cotă de 2.80 pentru a fi abandonată.  

Nu la fel de bine stau Serie A și La Liga, care au cote de 1.80, respectiv 1.85 pentru a-și desemna campioanele. Situația e foarte apropiată și în cazul Ligii Campionilor și Ligii Europa, care au cote egale, 1.90, ceea ce se traduce într-o probabilitate de aproximativ 50% de a fi duse la bun sfârșit. Iar competiții majore de pe mapamond, precum NBA, NHL sau US Open au șanse mari să fie abandonate. Pentru NBA, spre exemplu, cota pentru a nu își anunța câștigătoarea sezonului e de doar 1.26, ceea ce înseamnă o probabilitate de aproximativ 80%. 

Ce cote la pariuri au competițiile pentru a se finaliza: Liga Campionilor e în pericol, US Open, NHL sau NBA, probabil abandonate!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
felix_grandet
felix_grandet  •  07 Aprilie 2020, 16:14

Imi place ca ati ajuns sa pariati doar ce vor ei. Spre exemplu, la majoritatea pariurilor, poti paria numai pe DA. :)) Nu poti pune pariu si pe NU. Ce agentie de 2 bani! :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează