GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  

Ce putem paria la ultimele două meciuri din 2020 din La Liga

Articol de - Publicat joi, 31 decembrie 2020 13:16 / Actualizat joi, 31 decembrie 2020 13:44

Athletic Bilbao - Real Sociedad (15:00) și Osasuna - Alaves (17:15) sunt meciurile cu care campionatul spaniol își ia adio de la anul 2020. Am analizat ultimele confruntări ale etapei a 16-a din La Liga și am pregătit două ponturi interesante pentru voi.

Atletico Madrid rămâne lider la final de an în Spania, cu două puncte peste Real Madrid, dar un lucru foarte important este acela că trupa lui Diego Simeone are și două meciuri mai puțin decât Real.

ATH. BILBAO - SOCIEDAD | PESTE 8,5 cornere - cotă 1,67

Athletic Bilbao a avut un an complicat în Spania, iar bascii sunt abia pe poziția a 11-a, cu doar 18 puncte acumulate în primele 15 runde din La Liga. Bilbao primește vizita lui Real Sociedad, formație care se află într-o scădere de formă cauzată și de multiplele probleme de lot. Sociedad vine după trei înfrângeri la rând, dar va închide anul pe locul trei, indiferent de rezultat. Ne așteptăm la o partidă în care vom vedea multe faze de poartă și minimum nouă lovituri de la colțul terenului.

OSASUNA - ALAVES | SUB 2,5 GOLURI - cotă 1,65

Osasuna și Alaves vor închide anul în Spania, într-o partidă care va începe la ora 17:15. Gazdele sunt pe locul 19, penultimul, și speră să obțină prima victorie după mult timp în campionat. Alaves stă ceva mai bine, pe locul 13, cu 17 puncte acumulate în 15 meciuri. Vorbim despre două echipe care marchează destul de puțin, care sunt la un nivel apropiat, așa că putem avea parte de un meci extrem de echilibrat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează